IMG-ABOUT

Despre noi

SOKOLOV este un brand de familie, a cărui istorie datează din 1993 în localitatea Krasnoye-na-Volge, regiunea Kostroma, un loc faimos pentru tradițiile de confecționare a bijuteriilor de mai bine de 500 ani.

Astăzi, datorită atitudinii respectuoase față de tradiții, experienței îndelungate și a unei abordări unice în crearea bijuteriilor, SOKOLOV detine cea mai mare fabrica de producer de bijuterii din Europa de Est si este cunoscut în zeci de țări din toată lumea. La crearea bijuteriilor sunt aplicate cele mai noi tehnologii și revitalizate tehnicile originale de creare a bijuteriilor. Milioane de clienți în zeci de țări ale lumii aleg astăzi brandul SOKOLOV pe piețele din CSI, Orientul Mijlociu, Europa, Asia și America.

Bijuteriile și ceasurile SOKOLOV sunt parte a poveștilor fericite ale milioanelor de clienți. Fiecare creație a specialiștilor brandului este inspirată de emoțiile sincere, zâmbetele fericite și aminitirile dragi ascunse în inimile voastre.

Descoperiți un univers întreg de emoții și sentimente pentru care sunt create bijuteriile și ceasurile SOKOLOV.


SOKOLOV — Bijuterii a producatorului din Rusia cu proba aurului de cea mai inalta calitate


Design propriu

Studioul propriu de design are peste 30 designeri care elaborează modele de bijuterii conform tendințelor mondiale și intereselor clienților. Toate bijuteriile și ceasurile sunt marcate de un stil unic și recunoscut al brandului.

SOKOLOV este cunoscut pentru colecțiile sale capsulare, care sunt actualizate în mod regulat. Separat, de trei ori pe an sunt prezentate colecții de sezon TREND BOOK toamna-iarna și primăvara- vara. De asemenea, este prezentată și o serie limitată de bijuterii și ceasuri CRUISE special creată pentru sezonul de vară.

Catalogul SOKOLOV conține peste 57 000 modele de bijuterii, iar capacitate de producție a fabricii îi permite să producă peste 13 000 000 bijuterii pe an.


Calitate inegalabilă

Datorită experienței de lucru de peste 25 ani cu metalele prețioase, giuvaierii SOKOLOV știu cum să obțină o bijuterie cu o rezistență maxim posibilă și un luciu nobil de nedescris. Complexul de producere al brandului este unul dintre cele mai dotate din domeniu din punct de vedere al tehnologiilor înalte. Aici este folosit utilaj specializat din Italia, Elveția, Germania și SUA. Specialiștii bijutieri combină munca manuală cu evoluțiile recente, astfel păstrând cu grijă tradițiile de confecționare a bijuteriilor și ceasurilor.

Controlul strict la fiecare etapă a producerii garantează calitatea cea mai înaltă a bijuteriilor și ceasurilor.


Lumea bijuteriilor SOKOLOV

Viziunea unică a frumosului și măiestria sunt combinate în bijuteriile și ceasurile acestui brand. Brandul SOKOLOV confecționează bijuterii rafinate cu diamante, inserții prețioase și semi-prețioase, bijuterii clasice cu pietre SWAROVSKI, modele în stil casual cu pietre de Zirconiu sau email, precum și modele fashion, lucrate cu cele mai moderne materiale, ca de exemplu ceramica pentru bijuterii.

În plus, SOKOLOV prezintă ceasuri pentru bărbați și femei cu mecanism elevețian Ronda Swiss cu carcasă din aur și argint cu Diamante, pietre de Zirconiu și fără inserții pentru cei care prețuiesc exactitatea elvețiană și tradițiile școlii rusești de bijutieri, dar și ceasuri cu carcasă din oțel și mecanisme japoneze Miyota/CITIZEN pentru clienții care aleg un design universal și nu se tem să experimenteze.