SOKOLOV

BRAND-UL BIJUTERIILOR NR. 1 ÎN RUSIA

SOKOLOV este cel mai iubit și cunoscut brand de bijuterii din Rusia, lider al pieței în ceea ce privește volumul producției de bijuterii și principalul jucător pe piața retail-ului de bijuterii.

Astăzi, brandul SOKOLOV reuneste cel mai mare producător de bijuterii din Europa, o fabrică de afinaj, un grup de distribuitori de mărfuri en-gros în Rusia și CSI, precum și propria noastră rețea de magazine și canale multiple de vânzare cu amănuntul, bazată pe comunicare directă cu clienții prin intermediul aplicației mobile, site-ului nostru web și rețelei de magazine proprii.

BIROUL DE DESIGN

Înainte de a crea un schiță, echipa de profesioniști de la biroul de design SOKOLOV depune mult efort. Analiza expertă a tendințelor, vizitarea expozițiilor de bijuterii și ceasuri din Rusia și străinătate ne permite nu numai să luăm în considerare direcțiile cheie ale design-ului, ci și să le cream singuri. În bijuteriile și ceasurile SOKOLOV se poate citi un stil unic și recunoscut al brandului.

PRECIZIE ÎN FIECARE MIȘCARE

Calitatea exceptională este reflectată atât în bijuteriile, cât și în ceasurile SOKOLOV. Complexul de producție al brandului este unul dintre cele mai inovatoare din industrie. Aici se folosesc doar echipamente specializate din Italia, Elveția, Germania și SUA. Păstrând tradițiile artizanale ale joaleriei și ceasornicăriei, specialiștii îmbină mâna de lucru cu tehnologii moderne.