SOKOLOV

BRAND-UL BIJUTERIILOR NR. 1 ÎN RUSIA

SOKOLOV este cel mai iubit ╚Öi cunoscut brand de bijuterii din Rusia, lider al pie╚Ťei ├«n ceea ce prive╚Öte volumul produc╚Ťiei de bijuterii ╚Öi principalul juc─âtor pe pia╚Ťa retail-ului de bijuterii.

Ast─âzi, brandul SOKOLOV reuneste cel mai mare produc─âtor de bijuterii din Europa, o fabric─â de afinaj, un grup de distribuitori de m─ârfuri en-gros ├«n Rusia ╚Öi CSI, precum ╚Öi propria noastr─â re╚Ťea de magazine ╚Öi canale multiple de v├ónzare cu am─ânuntul, bazat─â pe comunicare direct─â cu clien╚Ťii prin intermediul aplica╚Ťiei mobile, site-ului nostru web ╚Öi re╚Ťelei de magazine proprii.

BIROUL DE DESIGN

├Änainte de a crea un schi╚Ť─â, echipa de profesioni╚Öti de la biroul de design SOKOLOV depune mult efort. Analiza expert─â a tendin╚Ťelor, vizitarea expozi╚Ťiilor de bijuterii ╚Öi ceasuri din Rusia ╚Öi str─âin─âtate ne permite nu numai s─â lu─âm ├«n considerare direc╚Ťiile cheie ale design-ului, ci ╚Öi s─â le cream singuri. ├Än bijuteriile ╚Öi ceasurile SOKOLOV se poate citi un stil unic ╚Öi recunoscut al brandului.

PRECIZIE ├ÄN FIECARE MI╚śCARE

Calitatea exceptional─â este reflectat─â at├ót ├«n bijuteriile, c├ót ╚Öi ├«n ceasurile SOKOLOV. Complexul de produc╚Ťie al brandului este unul dintre cele mai inovatoare din industrie. Aici se folosesc doar echipamente specializate din Italia, Elve╚Ťia, Germania ╚Öi SUA. P─âstr├ónd tradi╚Ťiile artizanale ale joaleriei ╚Öi ceasornic─âriei, speciali╚Ötii ├«mbin─â m├óna de lucru cu tehnologii moderne.