3 bijuterii cu pietre norocoase pentru nativii din zodia Rac

Inel pretios cu diamante si smaralde
Bijuteriile prețioase cu smaralde sunt cea mai bună alegere pentru zodia Rac

Fiecare semn astrologic are particularitățile lui și diverse elemente asociate. Din acest motiv, fiecare nativ ar trebui să știe care sunt acele lucruri ce îi pot purta noroc, deoarece ele diferă de la o zodie la alta. În acest articol ne vom concentra pe nativii din zodia Rac și vom exemplifica și câteva bijuterii cu pietre norocoase care se potrivesc pentru aceștia și care pot aduce beneficii în viața lor. 

Piatra zodiei Rac. Bijuteriile cu smarald poartă noroc nativilor din această zodie

Smaraldul este considerat a fi piatra zodiei Rac și face parte din categoria pietrelor prețioase. Este cunoscut pentru culoarea sa inconfundabilă de verde și este considerat a fi un talisman norocos pentru această zodie. Atunci când este purtat, atrage energie pozitivă și prosperitate. De asemenea, verdele este cunoscut pentru capacitatea de a oferi o stare de bine și liniște, așadar, o bijuterie cu smarald este binevenită în momentele mai dificile și nu numai. Poți alege modele mai prețioase pentru diverse ocazii, încrustate și cu diamante sau alte tipuri de pietre, ori poți opta pentru o variantă mai clasică, pe care să o porți în timpul zilei.

Pandantiv si brosa din aur roz cu smarald, in forma de frunza
Un astfel de pandantiv cu design inspirat din natură amplifică frumusețea smaraldului

Așadar, smaraldul este pentru Rac cea mai potrivită alegere, deoarece aduce noroc, pace și speranță. În plus, este asociat și cu înțelepciunea, iar cei care poartă astfel de pietre se simț mai inspirați pentru a rezolva diverse situații.

Rubinul. Cristalul care aduce energie bună în viața nativilor din zodia Rac

Rubinul este o altă piatră prețioasă care se potrivește perfect în acest caz. Datorită nuanțelor sale roșii, strălucitoare, a fost asociat cu vitalitatea. Este cunoscut pentru faptul că aduce energie pozitivă și entuziasm în viața acestor nativi, motiv pentru care este indicat să-l porți atunci când simți că îți lipsește motivația sau puterea de a finaliza anumite obiective pe care ți le-ai propus. În plus, grație culorii sale vibrante, această piatră este asociată și cu pasiunea, de aceea poate amplifica inspirația și dorința de a avea succes atât pe plan profesional, cât și relațional.

Set de bijuterii format din inel si cercei cu rubine, purtati de o femeie
Un inel cu rubin este o idee excelentă dacă vrei să faci un cadou deosebit unui Rac

Perla. Piatra care atrage bunăstarea în cuplu

Această piatră unică atât prin modul de formare, cât și prin aspectul delicat este cunoscută pentru faptul că reprezintă puritatea și armonia, motiv pentru care atrage în jurul nativilor din zodia Rac sentimente autentice și fericire în cuplu. În anumite culturi, se consideră că acestea simbolizează fertilitatea și prosperitatea și de aceea, purtarea bijuteriilor cu perle este ideală pentru a atrage bunăstarea în viața de familie. În plus, au și rol protector și vindecător, întrucât te ajută să îți restabilești echilibrul interior și aduc calmul. Energia lor pură este binevenită pentru a împiedica gândurile negative și pentru a promova relaxarea.

Perlele pot fi de mai multe feluri, iar legendele care le înconjoară sunt, de asemenea, numeroase. Cele mai populare tipuri de perle sunt cele albe, însă pe site-ul nostru găsești și perle negre, care sunt considerate un simbol al înțelepciunii, dar și al rafinamentului.

Inele din ceramica din aur roz de 14K si perle negre inconjurate de diamante
Dacă îți dorești o bijuterie unică, acest inel cu perlă neagră este alegerea potrivită pentru nativii din zodia Rac

De ce este important să porți piatra asociată zodiei tale

Purtarea unei pietre asociate zodiei tale poate avea multiple beneficii, deoarece energia acestora se potrivește cu cea a semnului astrologic și astfel atrage echilibrul și bunăstarea în viața ta. Încă din cele mai vechi timpuri s-a constatat că anumite cristale au un rol pozitiv și amplifică sentimentele bune. Pentru cei pasionați de astrologie (și nu numai), bijuteriile cu pietre norocoase sunt cadouri ideale, deoarece evidențiază faptul că știi detalii despre persoana respectivă și ai ales să îi dăruiești ceva cu semnificație.

Cercei cu model geometric din argint, cu cuart roz
O astfel de pereche de cercei poate fi asortată atât la ținute casual, cât și la ținute mai elegante

Pe lângă cele cu smaralde, rubine și perle, mai sunt și alte bijuterii norocoase pentru zodia Rac din care poți alege. În colecțiile noastre găsești și piatra lunii, cuarț, onix, opal și multe alte pietre încrustate cu măiestrie pe inele, cercei, brățări, pandantive sau coliere.

În concluzie, o alegere inspirată în ceea ce privește bijuteriile pe care le porți poate fi un mod minunat de a aduce noroc și energie pozitivă în viața ta sau o modalitate interesantă de a-ți exprima personalitatea. Cu toate acestea, dacă consideri că un alt tip de piatră este mai adecvată pentru tine și îți dă o stare de bine, poart-o cu încredere, deoarece preferințele tale sunt la fel de importante.

Sursa foto: pexels.com