Bijuterii în funcție de zodie. Află ce ți se potrivește în funcție de semnul astrologic

Inel, lant si coliere fotografiate pe un fundal albastru
Fiecare semn zodiacal are o serie de particularități, dar există o mulțime de accesorii potrivite pentru fiecare zodie

Lumea bijuteriilor este fascinantă și cuprinde o mulțime de simboluri sau semnificații. În acest univers, fiecare semn zodiacal este reprezentat de câte un tip diferit de bijuterie, care se potrivește trăsăturilor specifice ale acestuia. Alegerea accesoriilor potrivite în funcție de zodie îți va pune în evidență stilul și anumite trăsături de personalitate, iar în acest articol vei descoperi care sunt piesele reprezentative pentru fiecare nativ.

Tipul de bijuterie care ți se potrivește în funcție de zodie

De la alegerile nonconformiste pe care le preferă Vărsătorii și până la elementele romantice adorate de Raci, fiecare zodie are un tip de bijuterie care îi reflectă în mod autentic esența și stilul.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativii din această zodie preferă să fie spontani, să încerce lucruri noi și de aceea sunt recunoscuți pentru curajul lor. Acest aspect se reflectă și în alegerile pe care le fac atunci când vine vorba de bijuterii. Cele cu design atipic sunt preferatele Berbecilor, iar piatra lor norocoasă este rubinul, deoarece le pune în valoare caracterul dinamic.

Inel din aur roz cu diamante in stil asimetric
Un astfel de inel cu rubin reflectă personalitatea energică a femeii Berbec

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Contrar personalității vulcanice a acestui nativ, gusturile sale în ceea ce privește accesoriile sunt mai degrabă tradiționale. Preferă aurul și pietrele cu forme mai comune, deoarece apreciază frumusețea clasică.  

Lant simplu din aur roz de 14K
Acest lanț din aur este alegerea perfectă pentru cei care preferă stilul clasic

Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Gemenii adoră pietrele semiprețioase precum topazul și le asortează cu ținute sofisticate care reflectă preferințele lor clare pentru eleganță și rafinament. Colierele și inelele delicate cu topaz sunt alegerile evidente pentru această zodie.

Inel din aur alb de 14K cu piatra de topaz in forma de patrat
Inel ornat cu piatră de topaz, potrivit pentru ținute elegante

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Această zodie este pasionată de frumusețea perlelor și apreciază bijuteriile care au un aer romantic. Pandantivele în formă de inimă sau cerceii cu perle naturale le aduc bucurie și din acest motiv le poartă zilnic, nu numai la ocazii, deoarece sunt atașați emoțional de accesoriile lor preferate.

Pereche de cercei din aur roz cu perla, zirconiu si design elegant
Cerceii cu perle sunt genul de accesorii care se potrivesc perfect cu personalitatea lor sensibilă

Leu (23 iulie - 22 august)

Aurul și pietrele semiprețioase în nuanțe calde, solare sunt definitorii atunci când vine vorba de nativii din zodia Leu. Acest semn zodiacal este guvernat de Soare și este caracterizat de pasiune, strălucire și încredere în sine.

Cercei stralucitori din aur roz, decorati cu citrin si zirconiu
Această pereche de cercei în nuanțe aurii are o strălucire solară datorită pietrei de citrin

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Având o personalitate sensibilă și calmă, această zodie este cel mai bine reprezentată de bijuteriile cu model floral sau cu simboluri din natură. În ceea ce privește piatra, smaraldul este alegerea ideală pentru a completa aura lor feminină și caldă, deoarece această nuanță le pune în valoare eleganța naturală.

Inel din aur roz de 14K, in forma de frunza, cu smarald si pietre de zirconiu
Acest inel în formă de frunză, decorat cu smarald și pietre de zirconiu, este inspirat din frumusețea naturii

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Femeile cu acest semn zodiacal sunt foarte echilibrate, iar stilul lor este bine definit. Apreciază întotdeauna eleganța și bunul gust, iar bijuteriile cu design minimalist le sunt pe plac datorită faptului că sunt versatile. De exemplu, brățările simple din argint, cu elemente discrete, se potrivesc cu orice ținută. Deoarece au un aspect armonios, ușor de integrat în diverse outfituri, sunt piese de bază în colecția de bijuterii a unei Balanțe.

Bratara fixa din argint cu design simplu
O brățară fixă din argint este un accesoriu atemporal

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul are o atitudine misterioasă și este o zodie de apă căreia i se potrivesc pietre precum cea de agat, în nuanțe închise, întrucât subliniază magnetismul care îi este caracteristic. De asemenea, nu vor purta prea des piese statement, deoarece le preferă pe cele discrete, care captează atenția în mod subtil. 

Inel din aur galben cu pietre închise la culoare
O femeie Scorpion va rezona foarte bine cu o astfel de bijuterie cu agat negru.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Au în general o fire veselă, optimistă și energică, iar piesele pe care le poartă trebuie să reflecte acest lucru. Cele supradimensionate, cu volum și foarte colorate, sunt potrivite pentru femeia Săgetător.

Inel din aur roz cu forme geometrice, ornate cu pietre de safir
Un inel din aur cu model geometric asociat cu o ținută simplă reflectă personalitatea jovială a Săgetătorului

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Acest semn zodiacal este excentric și adoră să fie în centrul atenției, iar accesoriile interesante, cu elemente ieșite din comun, sunt preferatele sale. De asemenea, cel mai probabil va alege să poarte mai multe bijuterii în același timp pentru a-și completa lookul.

Pandantiv din argint incrustat cu zirconiu galben
Un pandantiv cu model atipic captează atenția și transformă orice ținută

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este nonconformist și inovator, apreciază arta și are o creativitate aparte. Din acest motiv, bijuteriile potrivite pentru această zodie sunt cele cu design unic, care să îi reflecte originalitatea. De la modelele cu design complicat și până la cele cu aspect neconvențional, acest semn zodiacal poate integra cu ușurință orice tip de accesoriu în ținutele sale.

Inel din aur alb de 18K cu design in forma de picaturi incrustate cu diamante
Acest inel unic va fi apreciat de orice Vărsător datorită designului inovativ

Pești (19 februarie - 20 martie)

Acest semn zodiacal este cunoscut pentru natura sa visătoare și introvertită. Bijuteriile cu pietre semiprețioase care le aduc o stare de calm sunt cele mai potrivite. Acestea devin adevărate talismane pentru ei. De exemplu, piatra de ametist este asociată cu protecția spirituală, oferă o stare de pace interioară și este cunoscută pentru proprietățile sale liniștitoare. 

Inel din argint cu ametist si design floral
Un inel din argint cu piatră de ametist și design inspirat de natură este bijuteria potrivită pentru Pești

Aur sau argint - metalul recomandat în funcție de zodie

Deși într-un moment sau altul, orice zodie va purta atât aur, cât și argint, fiecare semn zodiacal are trăsăturile și preferințele sale distincte, inclusiv atunci când vine vorba de metalul prețios din care sunt confecționate bijuteriile pe care le achiziționează. În continuare, vom prezenta zodiile care sunt mai predispuse să poarte argint vs cele care preferă aurul.

În general, sunt mai înclinate să poarte argint zodii precum Balanța, Capricornul și nativii din zodia Pești, iar celelalte sunt mai atrase de aurul roz, cel galben, dar și de aurul alb. Cu toate acestea, în anumite momente este posibil să observi chiar și un Leu care poartă argint sau chiar combinații de metale, dacă a simțit nevoia să facă o schimbare. 

Alte aspecte de care sa ții cont atunci cand îți alegi accesoriile în funcție de semnul astrologic

Alegerea accesoriilor în funcție de zodie poate adăuga o notă de unicitate oricărei ținute, dar mai sunt și alte aspecte care trebuie menționate. De exemplu, stilul personal, care va influența în cea mai mare măsură bijuteria aleasă. În definitiv, orice zodie poate purta orice fel de piatră și orice metal, atâta timp cât se simte bine. Așdar, dacă vrei să dăruiești un cadou prețios, ia în calcul și preferințele persoanei dragi. Dacă nu poartă niciodată aur, alege mai degrabă o piesă din argint, cu piatra specifică zodiei.

Există și modele universale, care se potrivesc oricui, cu mici elemente definitorii pentru fiecare nativ. Pandantivele cu numele sau simbolul zodiei gravat, au devenit din ce în ce mai populare, iar pe site-ul nostru găsești astfel de produse versatile.

Pandantiv din argint cu simbolul Balantei
Un astfel de pandantiv poate fi un cadou perfect pentru pasionații de astrologie

Nu în ultimul rând, ocazia contează foarte mult. Dacă ești în căutarea unei piese deosebite, potrivite pentru un eveniment formal, ar fi mai bine să te orientezi spre cele cu aspect elegant, încrustate cu pietre rafinate. 

Sursa foto: pexels.com