Bijuterii potrivite pentru nuntă

Nunta este considerată una dintre cele mai importante zile din viața oricărei femei. Prin urmare, nu este nimic surprinzător în faptul că ne dorim să arătăm deosebit cu ocazia acestui eveniment special! Ai ales deja  rochia, voalul și pantofii, dar nu știi încă ce cercei, brățară sau coliere să alegi pentru ziua nunții? 

Prima dilemă serioasă când vine vorba de alegerea bijuteriilor pentru nuntă este culoarea acestor accesorii. 

Pentru a nu da greș și a nu crea combinații care să arate inestetic, este indicat să respecți  câteva reguli atunci când urmează să decizi culoarea bijuteriilor. 

Spre exemplu, bijuteriile de nuntă argintii, cu tonuri reci, se vor potrivi cu rochiile în nuanță de alb pur.

Accesoriile aurii se vor potrivi cu rochii ecru, cu nuanțe de șampanie, fildeș sau aproape albe. Tonurile calde vor evidenția aceste culori. Dacă ai și un inel de logodnă din aur, atunci optează pentru o manichiură clasică naturală. Aceasta îți va da o notă în plus de finețe.

Bijuteriile sunt alese și în funcție de detaliile, modelele și accesoriile care caracterizează rochia de mireasă. Dacă cea din urmă este simplă, bijuteriile pot fi mai masive sau se poate urma aceeași linie a simplității. Și viceversa, dacă rochia este bogată în detalii, se vor alege bijuterii foarte simple.

Armonie și culoare!

Acestea sunt două dintre cele mai importante caracteristici ale oricărui set de bijuterii pentru femei. Între toate elementele, adică între colier sau lănțișorul cu pandantiv, cercei, brățară și inel trebuie să existe o deplină armonie, iar culorile, după cum am menționat mai sus, sunt la fel de importante. Este important să alegi materialul potrivit pentru rochia de mireasă, sau cristalele și perlele în culorile potrivite. 

În prezent însă, există unele devieri admisibile de la aceste reguli stricte și nimic nu te va împiedica să alegi, de exemplu, cercei din aur cu o rochie de mireasă albă ca zăpada. Nu uita că cele mai importante lucruri sunt preferințele tale și modul în care te vei simți cu accesoriile pe care le-ai ales.

Mai mult nu înseamnă întotdeauna mai bine, când vine vorba de bijuterii! 

Este una dintre cele mai importante reguli de urmat, dar și cea mai ușor de uitat când mergem în căutarea accesoriilor. Nu ai nevoie de voal, tiară, cercei, colier și lanțuri masive lumina reflectoarelor. Accesoriile adaugă o notă unică „look-ului” tău, dar multe pot fi „over-the-top” mai ales cu o rochie deja înfrumusețată.  Înainte de a cumpăra, fă un inventar al caracteristicilor deosebite ale rochiei. Dacă rochia ta are un decolteu ornamentat, de exemplu, optează pentru o pereche de cercei, renunțând la colier. Pentru rochia cu un stil mai simplu, poți încerca un colier mai îndrăzneț sau un lănțișor cu pandantiv.

Dacă ai dubii, alege elementele esențiale și nu uita, ceea ce te definește, este propriul tău stil! 

Dacă decizia asupra bijuteriilor se dovedește a fi mai dificilă decât găsirea rochiei, există un duo de bijuterii care este atemporal:  împerechează cercei cu diamante cu un colier sofisticat, cum ar fi un colier cu pandantiv cu diamant.

Bijuterii și accesorii pentru mire!

Ne concentrăm întotdeauna pe bijuteriile miresei, neglijând de cele mai multe ori accesoriile destinate mirilor, care sunt, la rândul lor, foarte importante. Pe lângă verighetele pereche, mirele și mireasa mai pot purta și alte bijuterii gemene, cum ar fi un lănțișor sau o brățară. Un pandantiv cu același mesaj vă va uni o dată în plus destinele și inimile. 

Alte bijuterii la care mirele poate apela cu succes sunt ceasul și acul de cravată, ambele putând fi încrustate cu pietre sau marcate cu inscripții.

Ceea ce este cel mai important atunci când selectați și asortați bijuteriile - preferințele voastre, ele sunt cele mai importante. Regula de bază pe care ar trebui să o urmați este cea conform căreia vă veți simți bine cu ținutele și accesoriile alese. Este ziua voastră, până la urmă! Alegeți doar ceea ce vă definește, iar noi vă vom susține în totalitate.
Sokolov Jewelry - bijuterii inspirate de tine!