Ce bijuterii se poartă în 2024? 6 tendințe pe care sa le urmezi dacă vrei sa fii la modă

Inele pretioase amplasate intr-o vitrina
Tendințele se schimbă, iar bijuteriile care se poartă în 2024 aduc noi perspective în lumea modei

În cazul în care ai început să te întrebi ce bijuterii se poartă în 2024, designerii au stabilit deja ce accesorii vor fi la modă la anul. La Jewelry găsești tot ce ai nevoie pentru a râmâne în pas cu tendințele deoarece ne actualizăm constant colecțiile.

În acest articol ți-am pregătit un ghid complet, bazat pe cele mai recente colecții ale creatorilor de modă. Iată așadar care sunt cele mai noi tendințe în materie de bijuterii.

Ce bijuterii se poartă în 2024 conform ultimelor tendințe

Designerii sunt întotdeauna creativi, iar pe podium poți vedea o mulțime de bijuterii și ținute care sunt pe placul tău însă, ca în fiecare an, o parte dintre accesorii s-au remarcat în mai multe colecții. Unele au un aer nostalgic, în timp ce altele se remarcă printr-un aspect futuristic. Este un sezon în care bijuteriile devin elementul decisiv și pot transforma orice ținută.

Bijuterii cu perle

Semnificația perlelor este una aparte, iar bijuteriile cu perle au un aspect nostalgic și atemporal datorită faptului că reamintesc de eleganța clasică. Aceste pietre sunt simboluri ale feminității și adaugă o notă de rafinament oricărei ținute. Ele pot completa cu grație atât ținutele de zi cu zi, cât și pe cele de seară.

Iată câteva modele pe care să le adaugi în colecția ta anul acesta:

Cercei cu frunze din argint si perle sintetice
Optează pentru un astfel de model dacă îți plac accesoriile îndrăznețe
Inel din aur roz cu perla si pietre de zirconiu dispuse in forma unei coroane
Un inel cu perlă și design inovator, potrivit pentru o persoană pasionată de modă

Inele statement

Inelele statement sunt mai mult decât simple accesorii. Ele sunt expresii ale individualității și ale stilului personal. În acest sezon, aceste bijuterii captivante redefinesc ideea de eleganță. Cu designuri îndrăznețe și detalii deosebite, inelele statement devin puncte centrale ale oricărei apariții.

Inel din argint lat incrustat cu pietre de zirconiu
Alege un inel statement atunci când ai o ținută mai simplă
Inel din aur roz de tip statement
Un inel cu design inovator precum acesta va atrage toate privirile

Bijuterii cu design inspirat din natură

Acestea îmbină în mod armonios elemente din natură precum frunze sau flori și sunt o expresie a conexiunii dintre artă și mediul înconjurător. În 2024, poartă astfel de bijuterii care încapsulează frumusețea naturii și vei fi în pas cu tendințele.

Pandantiv in forma de fruct cu pietre de zirconiu
Acest pandantiv cu design inspirat din natură poate fi considerat chiar și un element statement datorită detaliilor unice
Cercei din aur roz in forma de frunze cu smarald si zirconiu
O pereche de cercei în formă de frunze se încadrează perfect în tendințele actuale, iar piatra verde de smarald le dă un plus de rafinament

Cercei creole

Acest model de cercei a fost la modă mult timp, iar acum revin în tendințe. Descoperă eleganța și versatilitatea într-un singur accesoriu. Datorită designului minimalist, te pot ajuta să completezi o varietate de outfituri, de la cele de zi cu zi și până la cele mai rafinate.

Cercei mari si rotunzi din argint
Cercei tip creole pe care să îi adaugi în colecția ta anul acesta

Bijuterii din aur și argint

Aceste două metale nu se vor demoda niciodată, dar în acest sezon designerii de bijuterii au pus accentul pe cele realizate dintr-o combinație din aur și argint. Fie că vorbim despre cercei, inele sau brățări, mixul dintre aceste metale formează accesorii cu adevărat unice. 

Descoperă colecția noastră pentru a găsi bijuterii ce îmbină eleganța clasică a aurului cu subtilitatea rafinată a argintului. 

Cercei rotunzi din aur roz si aur alb
Cercei din aur combinat realizați din materiale de cea mai bună calitate

Lanțurile simple

În 2024, lanțurile simple au cucerit scena modei, devenind esențiale în garderoba oricui dorește să îmbrățișeze simplitatea. Un aspect care contribuie la popularitatea lor este versatilitatea remarcabilă, deoarece pot fi purtate într-o mulțime de moduri. De exemplu, poți achiziționa lănțișoare de diferite dimensiuni, pentru a le purta stratificat. În schimb, dacă vrei un look minimalist, poartă unul singur, dar alege corect lungimea lănțișorului.

Lant simplu din aur roz de 14k
Un lănțișor simplu din aur este genul de accesoriu pe care îl poți purta în permanență

Alte tipuri de accesorii la modă pe care sa le incluzi în garderoba ta în 2024

Cerceii tip ear cuff au devenit un element predominant în lumea modei și vin într-o varietate de forme și modele, de la cele subtile și până la cele mai elaborate. Prin urmare, ai posibilitatea de a alege în funcție de stilul personal și de preferințele tale, modelul care te reprezintă cel mai bine.

Cercel tip ear cuff in forma de dragon
Un cercel tip ear cuff în formă de dragon este exact accesoriul de care ai nevoie atunci când porți haine simple, pentru a adăuga o notă de originalitate

De asemenea, nici accesoriile cu pietre semiprețioase nu au fost uitate sezonul acesta. Cele cu forme geometrice și-au făcut simțită mai des prezența pe podium. Dacă ai nevoie de inspirație, optează pentru ideile prezentate mai jos. 

Inel din argint cu forme geometrice si granat
Un astfel de inel te scoate din impas atunci când nu știi ce bijuterie să porți

Mai mult, ținând cont de faptul că se poartă bijuterii cu referințe din natură, dacă nu ești dornică să porți elemente precum frunze, flori sau animale, alege o piatră semiprețioasă ce amintește de acest concept. Culoarea verde este cea mai potrivită în acest sens și îți va da și o stare de bine atunci când o privești.

Inel din argint cu piatra de crisolit verde
Un inel din argint cu crisolit se încadrează în tendințele anului 2024

Tendințele actuale în materie de bijuterii îți oferă o diversitate impresionantă de opțiuni pentru a-ți exprima personalitatea. De la inele statement cu designuri originale și până la elegantele bijuterii cu perle care au un loc aparte în istorie, gama noastră de produse reflectă cele mai recente trenduri în moda pentru anul 2024. Cu o simplă vizită pe site-ul nostru, o să descoperi cele mai apreciate piese din acest sezon.

Tags: pietre pretioase, pietre semipretioase, alegerea accesoriilor

Sursa foto: pexels