Modele de cercei care nu se demodează

       Moda vine și trece, stilul este cel care rămâne. Cel puțin așa spun designerii. Și nu vorbim doar despre tendințele la nivel de haine, încălțăminte, coafuri, ci și de cele în materie de bijuterii, și anume cercei. Uneori ne lăsăm conduși de tendințe în alegerile noastre și ne trezim că dăm banii pe produse pe care sezonul următor le vom putea purta doar cu riscul de a fi ridiculizați. 

      La o haină e mai ușor să renunți pentru că nu ai dat nici foarte mult pe ea și oricum într-un an deja se cam deteriorează. Se poate spune același lucru și despre cercei? Sigur că nu. Stiliștii confirmă că există câteva modele de cercei care nu se demodează. Vrei să afli care sunt? Rămâi alături de noi în rândurile următoare.

Cerceii cu filet

      Sunt absolut ideali de purtat într-o mulțime de contexte și outfit-uri. Lumea cerceilor este foarte bogată, însă unele modele au parte de momentele lor de decădere și de măreție. Nu și în cazul cerceilor cu filet, care vor rămâne mereu la modă. Secretul este să alegi o pereche de cercei în funcție de ceea ce îți place sau care se potrivesc mai bine cu nuanța pielii. Dacă vrei să mergi la sigur, o alegere inspirată este o pereche de cercei din aur alb cu diamante, care vor străluci la urechi în orice circumstanță.

Cerceii candelabru

      Cerceii lungi cu pietre prețioase au fost la modă încă de pe vremea Cleopatrei, însă fac furori și în zilele noastre. Sunt bijuterii de ocazie atemporale, spectaculoase, cerceii pot fi metalici sau accesorizați cu pietre prețioase sau semiprețioase. O pereche de cercei candelabru cu diamante sunt o bijuterie statement care va capta cu siguranță toate privirile la un eveniment, mai ales dacă ținuta și coafura îi pun în prim plan.

Cerceii lacrimă

     De-a lungul anilor, cerceii lacrimă au însemnat o piesă de bază în colecția de bijuterii a reginelor, inclusiv regina Elisabeta a purtat în multe rânduri astfel de cercei, una dintre ocaziile celebre fiind Jubileul de safir, adică împlinirea a 65 de ani de domnie. Așadar, este o decizie inspirată de a investi într-o pereche de cercei lacrimă, încrustați cu diamante sau o piatră prețioasă centrală, care vor rezista întotdeauna testului timpului.

Cercei cu perlă

      Dacă japonezii spuneau despre perlă că este semnul înțelepciunii, chinezii considerau că aduce bogăție. Însă românii, spunem noi, au găsit cea mai frumoasă semnificație: perla reprezintă persoana iubită. O bijuterie care ar trebui să se afle în cutia de bijuterii a fiecărei femei care își dorește bijuterii clasice care să dăinuie în timp este șiragul de perle. Cerceii perlă sunt o declarație de eleganță și rafinament mai ales atunci când sunt este purtați la o rochie neagră din catifea.

Cerceii hoop

      Cerceii rotunzi sunt accesorii versatile și ușor de purtat în diverse outfituri. Acest model de cercei a luat amploare în America, în cultura pop și sunt în trend de foarte mulți ani. Subțiri, groși, bătuți cu pietre sau cu diverse elemente decorative, cerceii hoop aduc un aer fresh oricărei ținute.

Cerceii stud

      Cum puteam să nu trecem pe listă la secțiunea bijuterii care nu se vor demoda și cerceii aceștia mici sau medii ca mărime, cu șurub? Indiferent că sunt din argint, aur sau platină, cu perlă, diamant sau alte pietre prețioase sau semiprețioase, aceștia se vor purta mereu cu același succes ca azi. Sunt foarte practici și feminini, ușor de purtat la mai multe tipuri de ținute, potriviți oricărei vârste. O pereche de cercei stud cu diamant nu-și vor pierde vreodată nici din valoare, nici din strălucire.

      Așadar, dacă îți dorești să creezi o cutie de bijuterii capsulă, în care să se regăsească acele bijuterii ce pot fi purtate în diverse contexte, pentru multă vreme de acum înainte, vizitează magazinele Sokolov. Aici găsești o varietate imensă de cercei, din aur, argint și chiar și ceramică, cu o multitudine de stiluri, numai bune pentru a le asorta la întreaga ta garderobă. 

SOKOLOV - noi creăm bijuterii inspirate de tine!