Modele de verighete 2024. Ce verighete se poartă anul acesta

Verighete fotografiate pe un fundal neutru
Anul acesta se poartă verighetele cu design gravat, realizate din aur combinat și numai

Verigheta este unul dintre cele mai importante elemente atunci când vine vorba de nuntă. Aceasta are o mulțime de semnificații printre care, bineînțeles, iubirea și uniunea dintre două persoane. Așadar, alegerea modelului perfect este o decizie importantă în viața oricărui cuplu. În acest articol îți vom prezenta cele mai populare modele de verighete în 2024 deoarece, după cum bine știi, tendințele se schimbă de la an la an atunci când vine vorba de bijuterii (și nu numai). Spre deosebire de inelele clasice care vin într-o varietate de forme și modele, verighetele au din start un design mai minimalist. Cu toate acestea, anul acesta se remarcă câteva aspecte definitorii.

Care sunt tendințele în materie de verighete anul acesta

În 2024, accentul se pune pe detalii subtile atunci când vine vorba de verighete. Practic, designerii de bijuterii adaugă câteva mici elemente interesante, dar subtile. Astfel de detalii fac referire la metal de exemplu. Verighetele realizate din materiale mixte precum aurul alb combinat cu cel roz sau galben, dar și cu argint capătă din ce în ce mai multă atenție. De asemenea, se mai poartă detaliile subtile încrustate pe suprafața acesteia (modele gravate). Bineînțeles, accentele prețioase oferite de diamante rămân în topul preferințelor.

Modele de verighete populare în 2024

În continuare îți prezentăm cele mai populare modele de verighete în anul 2024 pe care le găsești în colecția Jewelry.

Verigheta din aur combinat, cu detalii florale gravate si diamant
Această verighetă din aur cu model floral gravat se încadrează perfect în tendințe
Verigheta clasica din aur combinat
Acest tip de verighetă din aur combinat este foarte versatil
Verigheta din aur combinat cu diamante mici dispuse central
Un alt model din aur combinat, însă culorile sunt dispuse în așa fel încât să exemplifice ideea de ,,Jumătate”

 

Verigheta din aur roz cu model subtil gravat
Această variantă se remarcă prin designul discret gravat în mod simetric
Verigheta din aur roz cu diamante mici dispuse central
Această verighetă decorată cu diamante este cu siguranță o alegere prețioasă

Ce criterii să ai în vedere atunci când alegi verigheta

Indiferent care sunt tendințele în materie de bijuterii, este important să alegi verighetele și în funcție de preferințele personale. Astfel, stilul personal trebuie să se reflecte în alegerea acesteia, fie că preferi ceva clasic, modern sau detalii mai elaborate. Un alt aspect foarte important este confortul deoarece este genul de bijuterie pe care o porți zi de zi, motiv pentru care trebuie să aibă mărimea adecvată. Pe lângă cele menționate, materialele din care este realizată trebuie să fie rezistente, potrivite pentru uz zilnic. Aurul este bineînțeles cel mai recomandat metal atunci când vrei să ai certitudinea durabilității pe termen lung. Deși o bună perioadă de timp aurul alb a fost preferat, acum există din nou mai mult interes pentru cel galben, deoarece este mult mai ușor de menținut. Nu în ultimul rând, este important să găsești un echilibru între modelul dorit și bugetul disponibil. Din fericire, există o gamă largă din care poți alege, iar la Jewelry avem adesea și promoții avantajoase pentru bijuteriile noastre. Dacă vrei să citești mai multe despre acest subiect, ține cont și de aceste sfaturi, dar și de cele mai frecvente greșeli de evitat atunci când alegi verigheta.

În concluzie, tendințele în materie de verighete pentru anul 2024 pun accent pe detalii subtile, un mix interesant de metale și pe frumusețea diamantelor. Cu toate acestea, alegerea modelului perfect rămâne o decizie personală. Mai degrabă, aceste sugestii pot fi surse de inspirație pentru tine. În cele din urmă, verigheta este mai mult decât o simplă bijuterie pe care o porți doar în anumite momente, ci un simbol etern al uniunii voastre, care depăsește orice trend curent.

Sursa foto:Pexels