Sfaturi de urmat când alegi inelul de logodnă și verigheta

Logodna și căsătoria - iată două evenimente care emoționează. Pentru a întipări în memorie acele emoții unice, alegem să purtăm inele de logodnă și verighete atent alese. Dar cum trebuie să alegem acest tip de bijuterii? Află din experiența specialiștilor din magazinele SOKOLOV, în rândurile ce urmează.

1. Cum alegem inelul de logodnă

Până nu demult, în spațiul est european inele de logodnă nu se prea bucurau de popularitate. De obicei, tinerii își dădeau doar legămintele și continuau pregătirile pentru nuntă.

Moda și tendințele europene au schimbat considerabil acest punct de vedere, aducând în atenția publicului anumite sfaturi despre cum se alege un inel de logodnă. Iată deci de ce trebuie să ții cont, atunci când decizi să dăruiești un inel de logodnă persoanei dragi.

  • Inelul de logodnă ar fi bine să aibă un diamant - este o recomandare care ține mai bine zis de bun gust, deoarece diamantul e o piatră extrem de rezistentă, ceea ce reprezintă o metaforă perfectă pentru promisiunea unui viitor ideal;
  • Inelul trebuie să fie din metal prețios - aici alegerea ține mai mult de stilul pe care îl are persoana dragă. Poartă bijuterii din aur, atunci poți alege un inel de logodnă din aur galben. Este formula clasică, dar care nu dă greș niciodată. Poți să alegi și un inel din aur alb, deoarece este minimalist și se potrivește aproape oricui;
  • Alege inelul de logodnă care s-ar potrivi ulterior și verighetei - de obicei, doamnele aleg să poarte inelul de logodnă și verigheta pe aceeași mână, iată de ce ar fi minunat să alegi modele simbiotice, care se potrivesc împreună.

Alegerea unui inel de logodnă trebuie făcută ținând cont de faptul că va fi purtat toată viața, respectiv alege metale prețioase și pietre prețioase care vor rezista în timp fără să-și piardă farmecul

2. Cum aleg verighetele?

Alegerea unor verighete frumoase chiar e o misiune dificilă. Avantajul e că o puteți face împreună, fără surprize (ca în cazul celui de logodnă). Așa că iată ce sfaturi trebuie să știi:

  • Asigurați-vă că aveți timp să alegeți verighetele - e un proces minuțios, deci alegeți o zi de weekend în care să măsurați pe îndelete și să analizați modelele necesare;
  • Optați pentru o rezervă de minim jumătate de mărime. În acest fel, veți ști sigur că veți purta ușor verighetele. Să nu uităm că uneori doamnele, de obicei în sarcină, pot adăuga kilograme în plus, iar verigheta va începe să strângă degetele.
  • Mergeți pe variante clasice, atemporale - acestea nu vor ieși din modă niciodată.
  • Alegeți aceeași gamă cromatică și formă - acest lucru oferă un șarm aparte, atunci când vă veți ține de mână în fața altarului, dar și în viața de zi cu zi.

Vrei să găsești cele mai frumoase inele de logodnă, verighete, dar și alte bijuterii din aur, aur alb, argint? Mergi în magazinele SOKOLOV și alege acele accesorii care te reprezintă în totalitate.

SOKOLOV - bijuterii inspirate de tine!