Ținute pentru Revelion 2024. Ce rochii se poartă și cu ce bijuterii le poți accesoriza

Femei imbracate in haine de petrecere
Alegerea rochiei perfecte pentru seara de Revelion te va face să te simți cu adevărat specială

Odată cu începutul lunii decembrie, atmosfera festivă își face simțită prezența, iar gândurile doamnelor se îndreaptă și către ținuta pentru noaptea dintre ani. Dacă vrei să întâmpini anul cu eleganță și stil, vei afla din acest articol ce rochii se poartă de Revelion în 2024.

Ce rochii se poarta de Revelion 2024

Seara de Revelion este una specială, iar ținuta trebuie să fie pe măsură. Bineînțeles, aceasta trebuie să se potrivească cu locația în care vei petrece noaptea dintre ani. Dacă mergi la o cabană, iar petrecerea va fi una casual, optează pentru ceva în ton cu locația. În cazul în care ai ales un restaurant, un outfit formal este cel mai indicat. Așadar, dacă vrei să strălucești în noaptea de Revelion, poartă o rochie adecvată. 

Iată câteva sugestii care te vor ajuta să ieși în evidență:

  • Rochiile din catifea

Catifeaua adaugă o notă de eleganță și rafinament, iar textura sa bogată poate crea un aspect sofisticat. Poți opta pentru o rochie lungă sau una midi, în funcție de preferințele tale, dar și de varianta care te avantajează din punct de vedere fizic. În ceea ce privește culoarea, cea mai bună variantă este să porți o rochie roșie de catifea. Nu numai că este bine să te îmbraci în ceva roșu de Revelion, dar este și o culoarea feminină, care îți va pune în evidență trăsăturile.

  • Rochiile cu paiete

Dacă vrei să adaugi un strop de strălucire în seara de Revelion, rochiile cu paiete sunt alegerea perfectă. Acestea pot varia de la modele subtile, cu paiete fine, până la rochii  acoperite total în paiete, pentru un look glam. Optează pentru culori precum auriu și argintiu.

  • Rochiile cu accente metalice

Detaliile cu aspect metalic, fie ele concentrate în zona taliei, pe mâneci sau la decolteu, adaugă un plus de farmec ținutei. Rochiile cu accente metalice constituie o alegere modernă și atrăgătoare pentru seara de Revelion. Aceste creații elegante pot include broderii metalice subtile, țesături sclipitoare sau detalii cu aspect metalic.

Bijuteriile potrivite pentru rochiile de Revelion

Noaptea dintre ani este o ocazie specială pentru a străluci, iar alegerea bijuteriilor potrivite va completa perfect ținuta ta. Iată câteva sugestii pentru bijuterii care se potrivesc cu diferite tipuri de rochii.

Cercei

Cerceii îți încadrează chipul și trebuie să se potrivească cu fizionomia în primul rând, dar și cu modelul de rochie ales. Astfel, dacă știi ce cercei să porți în funcție de trăsăturile feței, tot ce îți mai rămâne de făcut este să îi asortezi și cu ținuta..

În general, se poartă cerceii statement de Revelion deoarece atrag toate privirile asupra ta. Un model precum cel din imagine te va ajuta să ieși cu siguranță în evidență.

Cercei lungi din argint cu topaz
O astfel de pereche de cercei cu topaz se asortează cu o rochie simplă, argintie

Pentru rochiile cu paiete, îți sugerăm ca cerceii pe care îi porți în noaptea de Revelion să aibă un design minimalist astfel încât aspectul ținutei să fie unul echilibrat. Dacă porți paiete aurii, optează pentru cercei din aur, fără pietre. Același sfat se aplică și în cazul unei rochii argintii cu paiete. 

Pereche de cercei din argint cu aspect minimalist
O pereche de cercei din argint cu aspect minimalist va arăta minunat cu o rochie argintie cu paiete

Însă, dacă păstrezi toate celelalte accesorii într-o notă cât mai simplă, poți purta și cercei din metale combinate sau cu un model mai interesant. De exemplu, cerceii cu diamante sunt o alegere bună pentru Revelion deoarece metalele și pietrele prețioase prevestesc bogăție în anul următor.

Cercei cu model geometric, din aur galben si aur alb
Această pereche de cercei întregește orice ținută prin designul prețios pe care îl are

Coliere pentru fiecare tip de decolteu

Colierele sunt genul de bijuterii rafinate care nu trebuie să îți lipsească din colecția de accesorii, dar trebuie să știi cum să le potrivești cu decolteul rochiei. În continuare îți vom prezenta câteva idei, dar poți oricând să descoperi toată gama de coliere și să alegi modelul preferat.

Colier cu pietre de zirconiu si forma alungita
Acest tip de colier este potrivit pentru rochiile cu decolteu în V, deoarece le subliniază formă
Colier circular cu diamante dispuse pe toata suprafata
Un colier tennis este adecvat pentru un decolteu rotund, deoarece urmărește liniile delicate ale acestuia
Colier din aur roz cu design minimalist si diamant montant pe mijloc
Dacă nu ești sigură ce să alegi, alege un colier clasic care se așează frumos la baza gâtului și complimentează orice decolteu

Așadar, acum că ai aflat ce rochii se poartă în 2024 de Revelion, dar și ce bijuterii sunt indicate pentru acest eveniment, tot ce îți rămâne de făcut este să achiziționezi piesele preferate. Nu uita că accesoriile potrivite completează orice ținută festivă, chiar și atunci când optezi pentru ceva foarte simplu. Nu numai că vei avea o apariție memorabilă, dar spre deosebire de rochii (pe care le vei purta de câteva ori), bijuteriile de calitate vor face parte din colecția ta ani de zile și le vei integra în ținute și cu alte ocazii.

Tags: alegerea accesoriilor, accesorii rochii

Sursa foto: pexels