Politica de Confiden╚Ťialitate

Garan╚Ťia securit─â╚Ťii ╚Öi a confiden╚Ťialit─â╚Ťii

SC BOSKO JEWELRY SRL cu num─âr de înregistrare J40/ 12468/2021 cu sediul în România, Mun. Bucuresti, str. Horia Macelariu nr.83, sc. A, et. 1, ap. 1, camera 1, imobil bloc, Cmplexul “Cortina Residence”, sector 1 - operatorul magazinului online https://jewelry.ro/, declar─â c─â toate datele personale (denumite în continuare date) sunt tratate ca fiind strict confiden╚Ťiale ╚Öi manevrate în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European ╚Öi al Consiliului privind protec╚Ťia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date ╚Öi de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR). În acest context, dorim s─â v─â inform─âm despre modul în care vom colecta date despre Dumneavoastr─â ╚Öi despre modul în care le vom utiliza ulterior.

Datele cu caracter personal ╚Öi prelucrarea acestora Datele personale înseamn─â orice informa╚Ťie referitoare la o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â. Vom colecta diferite tipuri de date, în func╚Ťie de serviciul nostru pe care îl utiliza╚Ťi. Când v─â înregistra╚Ťi pentru furnizarea serviciilor noastre vom colecta nume ╚Öi date de contact (numele ╚Öi prenumele, adresa de e-mail, num─âr de telefon, adres─â, cod po╚Ötal, detalii bancare, ora╚Ö ╚Öi regiune). De asemenea, putem ╚Ťine o eviden╚Ť─â a coresponden╚Ťei noastre cu Dumneavoastr─â.

Informa╚Ťiile men╚Ťionate mai sus pot fi colectate ╚Öi în alte cazuri (înregistrare in programul de loialitate al magazinului, buletin informativ)

Scopul prelucr─ârii datelor cu caracter personal Motivul legal pentru prelucrarea datelor Dumneavoastr─â este necesitatea de a executa contractul de cump─ârare ╚Öi de a îndeplini obliga╚Ťiunile legale (ex: documente contabile).

De asemenea, proces─âm datele Dumneavoastr─â personale din urm─âtoarele motive:

- Prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite; Comunicarea cu Dumneavoastră prin e-mail, telefon, pentru a confirma comanda, pentru a vă informa despre starea actuală a comenzii/solicitării /pentru a livra eficient comanda Dumneavoastră;
- Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
- Pentru a v─â oferi posibilitatea de a participa la concursuri ╚Öi promo╚Ťii;
- Pentru analiza si îmbun─ât─â╚Ťirea site-ului, a ofertei comerciale ╚Öi a publicit─â╚Ťii pe care o desf─â╚Öur─âm;
- Pentru a v─â transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimb─âri pe pagina web, contul de utilizator, etc);
- Pentru a v─â transmite oferte, promo╚Ťii, mesaje publicitare ╚Öi de marketing privind activitatea https://jewelry.ro/, în cazul în care v-a╚Ťi exprimat acordul în acest sens.

Transferul datelor cu caracter personal c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi V─â asigur─âm c─â nu vom transmite sau dezv─âlui informa╚Ťiile Dumneavoastr─â personale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi, decât dac─â este necesar întru îndeplinirea contractului între Dumneavoastr─â ╚Öi noi. Astfel, pentru transmiterea datelor cu caracter personal este necesar acordul Dumneavoastr─â în avans, acesta bazându-se pe un interes legitim. Transfer─âm datele Dumneavoastr─â dup─â cum urmeaz─â:

Transportatorilor - pentru a livra comanda sau serviciile Dumneavoastr─â ╚Öi pentru a rezolva reclama╚Ťiile, inclusiv retragerea contractului; Furnizorilor ╚Öi angaja╚Ťilor no╚Ötri - pentru a ne putea desf─â╚Öura activitatea; Autorit─â╚Ťilor publice - cum ar fi poli╚Ťia, in cazul unei solicitari oficiale din partea acestora.

GDPR

POLITICA GDPR / POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Versiunea nr. 2 aplicabil─â din data de 23 iunie 2022

Prezenta Politic─â GDPR este aplicabil─â operatorului: SC BOSKO JEWELRY SRL cu num─âr de înregistrare J40/ 12468/2021 cu sediul în România, Mun. Bucuresti, str. Horia Macelariu nr.83, sc. A, et. 1, ap. 1, camera 1, imobil bloc, Cmplexul “Cortina Residence”, sector 1.

1. Angajamentul nostru cu privire la datele dumneavoastr─â cu caracter personal

1.1. Jewelry.ro va prelucra datele personale în conformitate cu prezenta Politic─â de protec╚Ťie a datelor cu caracter personal („Politica GDPR”), conform legisla╚Ťiei în vigoare.

1.2. Politica GDPR se întemeiaz─â pe dispozi╚Ťiile Regulamentului nr. 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice în ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date ╚Öi de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor” sau „GDPR“), care a intrat în vigoare de la data de 25 mai 2018, precum ╚Öi pe legisla╚Ťia na╚Ťional─â aplicabil─â.

1.3. GDPR define╚Öte datele cu caracter personal c─â fiind „orice informa╚Ťii privind o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â („persoan─â vizat─â”); o persoan─â fizic─â identificabil─â este o persoan─â care poate fi identificat─â, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un num─âr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identit─â╚Ťii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale“.

1.4. Jewelry.ro se angajeaz─â s─â depun─â toate diligentele necasare în vederea implement─ârii celor mai înalte standarde de confiden╚Ťialitate ╚Öi transparen╚Ť─â cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucreaz─â în activitatea curent─â. Protec╚Ťia ╚Öi transparen╚Ťa total─â în ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal în cadrul activit─â╚Ťii noastre sunt obiectivele noastre de maxim─â importan╚Ť─â.

1.5. V─â rug─âm s─â consulta╚Ťi ╚Öi Politica cookies, Politica privind supravegherea prin mijloace video, precum ┼či Termenii ┼či condi┼úiile disponibile pe web-site-ul www.jewelry.ro cu care se completeaz─â prezent─â Politic─â GDPR.

1.6. Orice informa╚Ťii referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal pot fi solicitate în scris la adresa sediului social mai sus men┼úionata sau la adresa de po┼čt─â electronic─â: comenzi@jewelry.ro

2. Acord

2.1. Utilizarea de c─âtre dumneavoastr─â a serviciilor noastre este supus─â prezentei Politici GDPR. Atunci când utiliza╚Ťi serviciile noastre, sunte╚Ťi de acord cu termenii acestei Politici GDPR. Scopul Politicii GDPR este de a ne informa clien╚Ťii cu privire la modul de colectare, stocare ╚Öi utilizare a datelor cu caracter personal.

3. Categorii de date cu caracter personal colectate

Datele cu caracter personal pe care le prelucr─âm ca urmare a utiliz─ârii de c─âtre dumneavoastr─â a site-ului pot include:

• detalii ale vizitelor dumneavoastr─â pe site-ul nostru (în acest sens v─â recomand─âm s─â citi╚Ťi Politica cookies);

• alte informa╚Ťii pe care ni le transmite╚Ťi dumneavoastr─â, cu ocazia formul─ârii unei solicit─âri pe site sau ca urmare a transmiterii lor pe email sau telefon.

• datele necesare în vederea emiterii facturilor fiscale, precum ┼či orice alte date relevante.

4. Modalit─â╚Ťi de colectare a datele dumneavoastr─â cu caracter personal

4.1. Colect─âm datele dumneavoastr─â în principal în urma unei vizite a web-site-ului www.jewelry.ro, a lans─ârii unei comenzi online, a lans─ârii unei comenzi în magazinele fizice, a utiliz─ârii aplica╚Ťiilor Jewelry.ro sau a vizit─ârii magazinelor noastre fizice.

4.1.1. Colect─âm ╚Öi prelucr─âm date cu caracter personal ce se refer─â la nume, prenume, adres─â de email, telefon în vederea men╚Ťinerii unei coresponden╚Ťe sau comunic─âri cu dumneavoastr─â. Astfel, în cazul în care formula╚Ťi o cerere pe email sau telefon, vom prelucra datele dumneavoastr─â în vederea solu╚Ťion─ârii acesteia.

4.1.2. În acest context, dac─â situa╚Ťia expus─â de dumneavoastr─â spre solicitare o impune, vom putea transmite datele dumneavoastr─â de contact institu╚Ťiilor financiare ╚Öi guvernamentale, companiilor de transport sau po╚Ötei.

4.2. Colect─âm datele dumneavoastr─â care provin ca urmare a unei cereri de a fi contactat.

4.2.1. Colect─âm datele cu caracter personal ce se refer─â la nume, prenume, adres─â de email, telefon, interesul de a contracta ╚Öi care provin ca urmare a faptului c─â a╚Ťi solicitat s─â fi╚Ťi contactat, completând câmpurile de pe site.

4.2.2. În acest sens, consultan╚Ťii no╚Ötri v─â vor contacta pentru a v─â pune la dispozi╚Ťie mai multe informa╚Ťii.

4.2.3. Dup─â completarea formularului de contact datele dumneavoastr─â sunt importate în baza de date a Jewelry.ro.

4.2.4. În cazul în care a╚Ťi consim╚Ťit în mod expres c─â datele dumneavoastr─â cu caracter personal s─â fie prelucrate în scop de marketing de c─âtre Jewelry.ro, respectiv pentru trimiterea unor newslettere, inform─âri despre produsele ╚Öi serviciile noastre ori evenimente, concursuri organizate de c─âtre noi, Jewelry.ro sau împuternici┼úii acestuia va prelucra datele dumneavoastr─â în acest scop.

5. Scopurile în care v─â prelucr─âm datele cu caracter personal

Putem colecta ╚Öi prelucra date cu caracter personal în urm─âtoarele scopuri:

• oferirea produselor ╚Öi serviciilor noastre;

• trimiterea de invita╚Ťii pentru evenimentele organizate;

• respectarea obliga╚Ťiilor noastre legale (cum ar fi obliga╚Ťii de p─âstrare a eviden╚Ťelor contabile ╚Öi a documentelor justificative);

• analizarea, îmbun─ât─â╚Ťirea serviciilor ╚Öi comunic─ârilor noastre c─âtre dumneavoastr─â;

• protejarea securit─â╚Ťii ╚Öi gestionarea website-urilor ╚Öi a celorlalte sisteme, prevenirea ╚Öi detectarea amenin╚Ť─ârilor de securitate, fraudelor sau a altor activit─â╚Ťi infrac╚Ťionale sau mali╚Ťioase;

• transmiterea acestora c─âtre ter╚Ťi, în cazul în care v-a╚Ťi manifestat în mod expres consim╚Ť─âmântul;

• campanii de marketing, sondaje în rândul clien╚Ťilor, analize de pia╚Ť─â, tombole, concursuri sau alte activit─â╚Ťi sau evenimente promo╚Ťionale, în cazul în care v-a╚Ťi manifestat în mod expres consim╚Ť─âmântul;

• asigurarea securit─â┼úii fizice a spa┼úiilor, conform legisla┼úiei speciale aplicabile în domeniu;

• rela┼úia cu autorit─â┼úi publice, conform normelor legale aplicabile în materie civil─â ┼či penal─â;

• în orice scop aferent ╚Öi/sau auxiliar oric─ârora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dumneavoastr─â cu caracter personal ne-au fost furnizate.

6. Marketing direct

6.1. Ne promov─âm serviciile c─âtre dumneavoastr─â ╚Öi c─âtre alte persoane. Utiliz─âm informa╚Ťii despre clien╚Ťi pentru transmiterea de invita╚Ťii ╚Öi comunic─âri care promoveaz─â produsele ╚Öi serviciile furnizate de noi.

6.2. În toate cazurile, ve╚Ťi avea posibilitatea de a v─â dezabona de la primirea inform─ârilor de marketing prin accesarea link-ului de dezabonare pe care îl ve╚Ťi reg─âsi în cadrul fiec─ârei comunic─âri de acest tip sau prin transmiterea unei solicit─âri scrise la adresa sediului social mai sus men┼úionata sau la adresa de po┼čt─â electronic─â: comenzi@jewelry.ro

6.3. V─â rug─âm s─â ave╚Ťi în vedere c─â în cazul unei solicit─âri de dezabonare poate exista un termen de pân─â la 48/72 de ore în care este posibil s─â mai primi╚Ťi inform─âri sau comunic─âri de marketing, din considerente legate de operarea modific─ârilor în sistem. Dezabonarea de la primirea e-mailurilor de marketing nu împiedic─â transmiterea în continuare de email-uri tranzac╚Ťionale prin intermediul c─ârora v─â putem informa cu privire la stadiul tranzac╚Ťiei pe care o putem încheia.

7. Partajarea și transferul datelor dumneavoastră cu caracter personal

7.1. Putem oferi acces la datele cu caracter personal pe care ni le furniza╚Ťi persoanele noastre împuternicite, în baza unor contracte încheiate în acest sens, îns─â vom p─âstra controlul asupra datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ╚Öi vom folosi m─âsuri corespunz─âtoare de protec╚Ťie, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea ╚Öi securitatea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal.

7.2. De asemenea, v─â vom putea divulga datele cu caracter personal atunci când ne instrui╚Ťi sau ne acorda╚Ťi permisiunea în acest sens sau atunci când ni se impune prin legea aplicabil─â, cereri ale organelor judiciare sau oficiale s─â proced─âm astfel, sau în vederea investig─ârii unor activit─â╚Ťi frauduloase sau infrac╚Ťionale, efective sau suspectate.

7.3. Nu vom transfera date cu caracter personal în afara SEE, cu excep╚Ťia cazului în care transferului i se aplic─â una sau mai multe garan╚Ťii sau excep╚Ťii specificate, respectiv o decizie de adecvare, Scutul de confiden╚Ťialitate – Privacy Shield, reguli corporatiste obligatorii.

7.4. În lipsa unei decizii de adecvare, a statutului de membru al Scutului de confiden╚Ťialitate, a regulilor corporatiste obligatorii, transferul datelor cu caracter personal într-o ╚Ťar─â ter╚Ť─â sau într-o organiza╚Ťie interna╚Ťional─â are loc numai în urm─âtoarele condi╚Ťii:

7.4.1. persoana vizat─â ╚Öi-a dat acordul în mod explicit cu privire la transferul propus, dup─â ce a fost informat─â cu privire la riscurile posibile ale acestor transferuri pentru persoana vizat─â, din cauza lipsei unei decizii de adecvare ╚Öi a m─âsurilor de siguran╚Ť─â adecvate;

7.4.2. transferul este necesar pentru executarea unui contract între persoana vizat─â ╚Öi operator sau pentru executarea unor dispozi╚Ťii precontractuale adoptate la cererea persoanei vizate;

7.4.3. transferul este necesar pentru încheierea sau executarea unui contract încheiat în interesul persoanei vizate între operator ╚Öi o alt─â persoan─â fizic─â sau juridic─â;

7.4.4. transferul este necesar din motive importante de interes public;

7.4.5. transferul este necesar pentru stabilirea, exercitarea sau ap─ârarea revendic─ârilor legale.

8. Stocarea ╚Öi asigurarea securit─â╚Ťii datelor cu caracter personal

8.1. Asigurarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii datelor cu caracter personal pe care ni le transmite╚Ťi reprezint─â o preocupare important─â pentru noi. Am implementat m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice pentru p─âstrarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii ╚Öi securit─â╚Ťii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, în conformitate cu procedurile noastre interne cu privire la stocarea, divulgarea ╚Öi accesarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal pot fi p─âstrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal, acelea alea contractorilor no╚Ötri sau în format tip─ârit, pe o durat─â de 5 ani sau orice alt─â durata conform normelor legale aplicabile.

8.2. Web-site-ul www.jewelry.ro este protejat de sistemul de criptare standard SSL (Secured Socket Layer). Aceast─â tehnologie cripteaz─â toate datele dumneavoastr─â cu caracter personal pe care le transfera╚Ťi c─âtre Jewelry.ro.

9. Drepturile dumneavoastr─â

9.1. Dorim s─â v─â inform─âm c─â, în cadrul noilor reglement─âri privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal prev─âzute de Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor UE 679/2016, în cazul în care prelucr─âm date cu caracter personal ale dumneavoastr─â, dispune╚Ťi de urm─âtoarele drepturi mai jos enumerate, precum ┼či de orice alte drepturi legale aplicabile:

• dreptul de acces, prev─âzut de art. 15 din GDPR, în baza c─âruia pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi, gratuit, s─â v─â confirm─âm dac─â prelucr─âm sau nu date cu caracter personal care v─â privesc. De asemenea, ne pute╚Ťi solicita o copie a datelor pe care le prelucr─âm despre dumneavoastr─â. Cererile trebuie s─â includ─â informa╚Ťii relevante pentru a v─â putea identifica în baza noastr─â de date. Vom solu╚Ťiona cererea dumneavoastr─â, în termenul legal;

• dreptul la informare – presupune informarea de o manier─â concis─â, transparent─â ╚Öi u╚Öor accesibil─â a persoanelor vizate cu privire la datele prelucrate;

• dreptul la rectificare, prev─âzut de art. 16 din GDPR, pe care îl pute╚Ťi exercita, prin formularea unei cereri prin care ne pute╚Ťi solicita s─â modific─âm informa╚Ťiile pe care le avem deja despre dumneavoastr─â. Pute╚Ťi formula o astfel de cerere atunci când observa╚Ťi c─â datele dumneavoastr─â sunt incomplete sau inexacte;

• dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii, prev─âzut de art. 18 din GDPR, pe care pute╚Ťi s─â-l exercita╚Ťi atunci când contesta╚Ťi exactitatea datelor, considera╚Ťi c─â prelucrarea este ilegal─â sau v─â opune╚Ťi ╚Ötergerii datelor. Urmare a exercit─ârii acestui drept, vom putea în continuare s─â stoc─âm datele dvs., efectuarea altor opera╚Ťiuni de prelucrare fiind posibil─â doar cu consim╚Ť─âmântul dumneavoastr─â, cu excep╚Ťia cazurilor expres prev─âzute de lege;

• dreptul la portabilitate, prev─âzut de art. 20 din GDPR, pe care îl pute╚Ťi exercita doar pentru cazurile în care prelucrarea are ca temei consim╚Ť─âmântul dumneavoastr─â sau contractul ╚Öi doar dac─â datele dumneavoastr─â sunt prelucrate prin mijloace automatizate. Dac─â îndeplini╚Ťi condi╚Ťiile, ne pute╚Ťi transmite o cerere de portare a datelor c─âtre operatorul pe care vi-l dori╚Ťi;

• dreptul de a v─â opune prelucr─ârii datelor în scop de marketing, prev─âzut de art. 21 din GDPR. Pute╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi acest drept în orice moment, iar noi v─â garant─âm c─â datele dumneavoastr─â nu vor mai fi prelucrate în acest scop. Cu toate acestea, exist─â posibilitatea ca pentru înregistrarea ╚Öi solu╚Ťionarea cererii dumneavoastr─â s─â fie necesar un interval de timp rezonabil (pân─â la 72 ore) în care este posibil s─â mai primi╚Ťi inform─âri de marketing de la noi;

• dreptul la ╚Ötergere, prev─âzut de art. 17 din GDPR, în baza c─âruia avem obliga╚Ťia s─â ╚Ötergem datele cu caracter personal pe care le prelucr─âm despre dumneavoastr─â. Acest drept nu este unul absolut, având aplicabilitate doar în anumite situa╚Ťii expres prev─âzute de lege. Atunci când formula╚Ťi o cerere de ╚Ötergere, v─â rug─âm s─â ave╚Ťi în vedere c─â ╚Ötergerea acestora poate fi un proces complex.

• dreptul de a v─â adresa Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, autoritatea public─â din România, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod po╚Ötal 010336, Bucure╚Öti, România, pagin─â de web http://www.dataprotection.ro , care are drept obiectiv ap─ârarea drepturilor ┼či libert─â┼úilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la via┼ú─â intim─â, familial─â ┼či privat─â, în leg─âtur─â cu prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date („ANSPDCP”), în cazul în care sesiza╚Ťi o înc─âlcare a GDPR-ului.

9.2. În vederea exercit─ârii acestor drepturi, v─â rug─âm s─â ne transmite╚Ťi o cerere scris─â la adresa sediului social mai sus men┼úionata sau la adresa de po┼čt─â electronic─â: comenzi@jewelry.ro, cu subiectul ╦ŁSolicitare informa╚Ťii personale╦Ł.

De asemenea, în cazul în care dori┼úi s─â v─â retrage┼úi consim┼ú─âmântul acordat cu privire la scopurile de marketing direct, ave┼úi posibilitatea de a utiliza op┼úiunea „dezaboneaz─â-te” care este inclus─â în fiecare comunicare de marketing.

10. Actualizarea Politicii GDPR

Ne rezerv─âm dreptul de a actualiza ╚Öi modifica periodic aceast─â Politic─â GDPR, pentru a reflecta orice modific─âri cu privire la modul în care prelucr─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal sau orice modific─âri ale cerin╚Ťelor legale.

În cazul oric─ârei astfel de modific─âri, vom afi╚Öa pe website-ul nostru www.jewelry.ro versiunea modificat─â a Politicii GDPR ╚Öi/sau o vom pune la dispozi╚Ťie în alt mod.

11. Contact

Pentru informa╚Ťii suplimentare cu privire la con╚Ťinutul Politicii GDPR, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi în scris la adresa sediului social mai sus men┼úionata sau la adresa de po┼čt─â electronic─â: comenzi@jewelry.ro