Politica de livrare

Expediem comenzile Dvs pe întreg teritoriul României, prin partenerul nostru, Sameday Courier.

Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atât în procesul de plasare al comenzii, cât ╚Öi dup─â finalizarea acesteia. Livrarea este gratuita pentru comenzile in valoare mai mare de 500 Lei. Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale. Inainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Factura fiscal─â va fi trimis─â în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizat─â, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Va rug─âm s─â v─â asigura╚Ťi c─â adresa de expediere este corect─â ╚Öi complet─â, dat fiind faptul c─â nu putem redirec╚Ťiona comenzile odat─â ce acestea au fost ridicate din sediul nostru.

Comanda va fi expediata în ambalaje care s─â asigure securitatea transportului. R─âspunderea pentru orice deteriorare cauzat─â în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de c─âtre SC BOSKO JEWELERY SRL revine transportatorului conform legisla╚Ťiei locale în vigoare. Toate produsele sunt livrate cu garantie, daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet, se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e- mail men╚Ťionat─â în comand─â.

Comunicarea modific─ârilor

În cazul în care informa╚Ťiile de identificare ale unui utilizator se schimb─â (ca de exemplu codul po╚Ötal), sau dac─â un utilizator dore╚Öte s─â renun╚Ťe la serviciile noastre, vom avea grij─â sa corect─âm, actualiz─âm sau s─â elimin─âm acele date personale care ne-au fost încredin╚Ťate de c─âtre utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul unui email trimis la adresa boskojewelry@gmail.com . Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata c─âtre utilizatori prin email, astfel încât ace╚Ötia s─â fie întotdeauna informa╚Ťi cu privire la informatiile pe care le colect─âm, cum le utiliz─âm ╚Öi în ce circumstan╚Ťe, dac─â exist─â, le facem publice. Utilizatorii vor putea s─â fie sau nu de acord cu utilizarea informa╚Ťiilor în alte scopuri. Vom utiliza informatiile în concordan╚Ť─â cu politica sub care au fost culese informatiile.

Contacta╚Ťi-ne dac─â ave╚Ťi întreb─âri, solict─âri sau comentarii asupra activit─â╚Ťii ce o desf─â╚Öur─âm, v─â rug─âm s─â nu ezita╚Ťi s─â ne contactati la urm─âtoarele adrese de contact:

București, Magazinul Sokolov din incinta CC AFI Cotroceni Mall, Bulevardul General Vasile Milea 4

Bucure╚Öti, Magazinul Sokolov din incinta B─âneasa Shopping City, ╚śoseaua Bucure╚Öti-Ploie╚Öti 42D

Iași, Magazinul Sokolov din incinta CC Palas Mall str. Palas 7A

Num─âr de telefon: + 40 732 199 199 / +40 739 88 6666

Email: boskojewelry@gmail.com