Politica de livrare

Expediem produsele SOKOLOV pe întreg teritoriul României, prin partenerul nostru, Sameday Courier.

Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atât în procesul de plasare al comenzii, cât și după finalizarea acesteia. Livrarea este gratuita pentru comenzile in valoare mai mare de 500 Lei. Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale. Inainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Factura fiscală va fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Va rugăm să vă asigurați că adresa de expediere este corectă și completă, dat fiind faptul că nu putem redirecționa comenzile odată ce acestea au fost ridicate din sediul nostru.

Comanda va fi expediata în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către SC BOSKO JEWELERY SRL revine transportatorului conform legislației locale în vigoare. Toate produsele sunt livrate cu garantie, daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet, se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e- mail menționată în comandă.

Comunicarea modificărilor

În cazul în care informațiile de identificare ale unui utilizator se schimbă (ca de exemplu codul poștal), sau dacă un utilizator dorește să renunțe la serviciile noastre, vom avea grijă sa corectăm, actualizăm sau să eliminăm acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul unui email trimis la adresa boskojewelry@gmail.com . Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la informatiile pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza informatiile în concordanță cu politica sub care au fost culese informatiile.

Contactați-ne dacă aveți întrebări, solictări sau comentarii asupra activității ce o desfășurăm, vă rugăm să nu ezitați să ne contactati la următoarele adrese de contact:

București, Magazinul Sokolov din incinta CC AFI Cotroceni Mall, Bulevardul General Vasile Milea 4

București, Magazinul Sokolov din incinta Băneasa Shopping City, Șoseaua București-Ploiești 42D

Iași, Magazinul Sokolov din incinta CC Palas Mall str. Palas 7A

Cluj Napoca, Magazin Sokolov din incinta Iulius Mall, Strada Alexandru Vaida Voevod 53B

Număr de telefon: + 40 732 199 199 / +40 739 88 6666

Email: boskojewelry@gmail.com