Greșeli de evitat în alegerea verighetelor

Alegerea unor verighete poate fi o misiune dificilă pentru orice pereche, mai ales dacă pornim de la ideea că aceste inele ne vor însoți de-a lungul întregii vieți. Să le alegem independent, să optăm pentru un set, să aibă sau nu pietre prețioase, să mergem pe variante clasice sau să ne cumpărăm ceva neordinar? Specialiștii noștri au ales câteva greșeli pe care trebuie să le eviți atunci când alegi bijuterii din categoria verighetelor. 

1. Varianta mai scumpă sau mai ieftină?

Chiar dacă există părerea socrilor care vă pot spune să alegeți o variantă mai economă, nu uitați că alegând una mai scumpă puteți să obțineți o bijuterie tezaur, una pe care o puteți transmite cadou urmașilor. În plus, inelele scumpe sunt prelucrate rezistent și vor face față examenului timpului. Pietrele scumpe, precum sunt diamantele, își vor păstra frumusețea de-a lungul decenilor, față de omoloagele lor mai ieftine. 

2. Nu merge pe trenduri

Moda dictează trenduri diferite la verighete de aur sau argint, dar în alegerea acestui tip de bijuterii nu trebuie să ții cont de modă, deoarece comparativ cu bijuteriile decorative, verigheta trebuie să fie la modă indiferent de timp, de perioadă imdefinită. Optează pentru itemi care: 

  • Au un design atemporal, de exemplu varianta liniară clasică a verighetelor. Acestea se vor potrivi pe orice fel de falangă;
  • Au o geometrie clasică, de exemplu, varianta feminină poate avea încorporată o linie fină de diamante, iar la domni doar un canal liniar între două fâșii de metal, în acest fel continuitatea bijuteriilor se vor contopi într-un tot întreg.

3. Mergi pe un inel cu lățime mai groasă

În prezent, multe doamne aleg verighete din argint, aur sau platină foarte subțiri, aproape infime în cantitatea metalului prețios, argumentând acest lucru prin dorința de a scoate în față piatra prețioasă încorporată. Recomandarea giuvaergiilor e să aleagă totuși o verighetă considerabil mai groasă, deoarece purtând-o zilnic, aceasta va fi expusă factorilor mecanici care o pot deteriora.

Alegerea unor verighete e un proces simbolic minunat, în care trebuie să pui suflet alături de perechea ta. Poți găsi acum cele mai frumoase modele de verighete în magazinele Sokolov Jewelry, unde sunt disponibile zeci de poziții, de cele mai diverse modele la prețuri accesibile pentru oricine.

Giuvaerii Sokolov creează pentru tine verighete simbolice pe care să le porți cu mândrie toată viața ca o dovadă a sentimentelor profunde pe care le ai pentru sufletul tău pereche!