Inele cu diamante – Cele mai populare modele de inele de logodnă

    Logodna - acel frumos moment când dragostea a doi oameni este pecetluită cu un legământ de fidelitate și de credință pe veci. În trecut, logodnele se înfăptuiau doar în fața unui preot, dar acum această formalitate se încheie doar tete-a-tete sau alături de cei mai apropiați oameni. Indiferent de forma pe care o dai acestui eveniment, ceea ce rămâne a fi neschimbată este alegerea unor inele de logodnă. Apropo, știai că în unele regiuni indiene, ambii parteneri poartă inele de logodnă? Este considerat drept formă de respect mutual ca ambii îndrăgostiți să își dăruie aceste simboluri ale iubirii lor pure. Echipa magazinelor Sokolov are câteva recomandări pentru toți cei care nu știu ce modele de inele să aleagă în acest sezon.

1. Inel din argint cu diamant - simplitate și rafinament

    De regulă, inele cu diamant sunt, în imaginația clienților, doar din aur, dar adevărul e că argintul, de exemplu, se potrivește absolut mirific cu pietrele prețioase. Un inel cu diamant, conceput din argint, este o variantă optimă pentru doamnele care preferă accesoriile simple, ușor de purtat și de întreținut. Acest tip de inel de logodnă este o variantă clasică, atemporală, care nu se va demoda niciodată. 

2. Inel din Aur Roz 14K cu Diamante - stil și delicatețe

    Iată un inel de un stil și o delicatețe aparte, conceput în formă eliptică cu zece diamante de diferite dimensiuni încrustate pe o fâșie transversală, dar și concentric pe axul bijuteriei. Este un accesoriu extravagant, dar și organic, pe care fericita posesoare îl poate combina ușor cu cercei sau un pandativ de formă circulară. Aurul roz, care posedă o nuanță caldă, se potrivește de minune cu irizațiile luminescente ale briliantelor. 

3. Inel de logodnă din Aur 14K cu Diamante - un mix de eleganță și originalitate

    Este o variantă cu care efectiv nu ai cum să dai greș. Încrustat cu diamante, inelul este conceput dintr-un amestec de aur roz și galben. De dimensiuni relativ compacte, dar cu un desen structural rafinat, inelul va fi un cadou minunat pentru persoana dragă. 

    Dincolo de gama variată de inele, trebuie să ții cont de două reguli importante în alegerea unui astfel de cadou: 

  • Mărimea exactă a degetului - un inel de logodnă cu diamant este dificil sau poate chiar imposibil de ajustat ulterior. 
  • Reacțiile alergice ale partenerei la anumite metale nobile. Da, există persoane care nu pot purta deloc argint sau aur.

    Dacă nu știi de unde să alegi un inel de logodnă, vino să vezi cele mai noi tendințe în materie doar în magazinele Sokolov. Alege inelul la care visează jumătatea ta și pune la cale logodna de neuitat. 

Sokolov Jewelry - bijuterii inspirate de tine!