Recomandările Sokolov pentru o vară stilată

Vara aceasta promite să fie una incendiară, pe bună dreptate, deoarece tendințele în materie de accesorii și bijuterii sunt acum în plină evoluție. Se mixează perfect echilibrul cu extravaganța, se poartă bijuterii de care probabil nici nu ne aminteam până nu demult, toate într-o armonie cum rar mai întâlnim. Specialiștii magazinelor SOKOLOV au câteva recomandări pentru o vară cu adevărat stilată.

1. Adaugă o notă de rafinament ținutelor

Fie că este vorba despre o ținută casual sau una business, ori poate una sport, nu uita să adaugi o notă de rafinament, alegând o bijuterie specială. De exemplu, pentru o rochie vaporoasă poți opta în favoarea unor inele cu pietre semiprețioase, în nuanța elementului vestimentar. Dacă vrei să porți o cămașă albă cu o pereche de pantaloni din in, atunci poți să alegi niște brățări din argint sau aur și o pereche de cercei cui cu diamant. Chiar și ținutele sport pot fi accesorizate, de exemplu cu un ceas de argint sau unul mecanic.

2. Mai puțin, dar mai bine

Este deja o regulă clasică a bunului simț să nu îți încarci ținuta vizual cu prea multe accesorii și chiar dacă sezonul estival 2022 vine la pachet cu experimente diverse, noi ținem să-ți recomandăm aplicarea unei sincronii, a unei simetrii, dacă vrei. De exemplu, o ținută casual poate fi accesorizată doar cu cercei și inele, iar dacă alegi să porți lanțuri, completează-le cu un ceas de aur. Realizează două accente la poluri opuse. În acest fel, vei obține un look proaspăt, dar impecabil.

3. Contează jocul de texturi

Inelele cu pietre masive se vor potrivi la orice fel de țesătură moale, catifelată, ușoară, nicidecum nu le include în ținute din cașemir sau catifea. Cerceii cui sau cei în formă de lacrimă merg perfect la bluzele cu guler înalt sau la rochiile pe gât. Lanțurile cu pandantiv vor fi mereu o alegere bună în cazul ținutelor casual office, conferind o imagine armonioasă de ansamblu.

4. Testează bijuteriile care te scot din zona de confort

Știm că multe doamne, dar și domni preferă o anume bijuterie pe care o poartă mai mereu, dar vă invităm să încercați ceva nou, deoarece vara e perioada când experimentele se poartă bine. 

De exemplu, alege câteva inele cu pietre masive sau optează în loc de clasicii cercei cui unii în formă de lacrimă. Important e ca aceștia să se preteze perfect pe ideea ținutei.

În magazinele SOKOLOV găsești colecții noi de vară perfecte pentru a mixa, a crea look-uri memorabile într-o vară cu adevărat frumoasă.