+ 40 732 199 199 Livrare in toată țara.
Jewelry LOGO
Profile icon
Cart icon 0
AVEȚI LIVRAREA GRATUITĂ!
pînă la livrarea gratuită 500 RON
Livrarea: 20 RON
Total: 20 RON

Politica de Confidențialitate

Garanția securității și a confidențialității

SC BOSKO JEWELRY SRL cu număr de înregistrare J40/ 12468/2021 cu sediul în România, Mun. Bucuresti, str. Horia Macelariu nr.83, sc. A, et. 1, ap. 1, camera 1, imobil bloc, Cmplexul “Cortina Residence”, sector 1 - operatorul magazinului online https://jewelry.ro/, declară că toate datele personale (denumite în continuare date) sunt tratate ca fiind strict confidențiale și manevrate în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR). În acest context, dorim să vă informăm despre modul în care vom colecta date despre Dumneavoastră și despre modul în care le vom utiliza ulterior.

Datele cu caracter personal și prelucrarea acestora Datele personale înseamnă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Vom colecta diferite tipuri de date, în funcție de serviciul nostru pe care îl utilizați. Când vă înregistrați pentru furnizarea serviciilor noastre vom colecta nume și date de contact (numele și prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă, cod poștal, detalii bancare, oraș și regiune). De asemenea, putem ține o evidență a corespondenței noastre cu Dumneavoastră.

Informațiile menționate mai sus pot fi colectate și în alte cazuri (înregistrare in programul de loialitate al magazinului, buletin informativ)

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal Motivul legal pentru prelucrarea datelor Dumneavoastră este necesitatea de a executa contractul de cumpărare și de a îndeplini obligațiunile legale (ex: documente contabile).

De asemenea, procesăm datele Dumneavoastră personale din următoarele motive:

- Prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite; Comunicarea cu Dumneavoastră prin e-mail, telefon, pentru a confirma comanda, pentru a vă informa despre starea actuală a comenzii/solicitării /pentru a livra eficient comanda Dumneavoastră;
- Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
- Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri și promoții;
- Pentru analiza si îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
- Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări pe pagina web, contul de utilizator, etc);
- Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea https://jewelry.ro/, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Transferul datelor cu caracter personal către terțe părți Vă asigurăm că nu vom transmite sau dezvălui informațiile Dumneavoastră personale unor terțe părți, decât dacă este necesar întru îndeplinirea contractului între Dumneavoastră și noi. Astfel, pentru transmiterea datelor cu caracter personal este necesar acordul Dumneavoastră în avans, acesta bazându-se pe un interes legitim. Transferăm datele Dumneavoastră după cum urmează:

Transportatorilor - pentru a livra comanda sau serviciile Dumneavoastră și pentru a rezolva reclamațiile, inclusiv retragerea contractului; Furnizorilor și angajaților noștri - pentru a ne putea desfășura activitatea; Autorităților publice - cum ar fi poliția, in cazul unei solicitari oficiale din partea acestora.