+ 40 732 199 199 Livrare in toată țara.
Jewelry LOGO
Profile icon
Cart icon 0
AVEȚI LIVRAREA GRATUITĂ!
pînă la livrarea gratuită 500 RON
Livrarea: 20 RON
Total: 20 RON

Termeni și condiții

Mentenanță și întreținere

Bijuteriile SOKOLOV pot fi confecționate din aur alb, roz sau galben, cât și din argint. Aurul este un metal care nu se oxidează și e rezistent față de acizi însă trebuie de știut că este un metal moale, în consecință, dacă ajunge în contact cu suprafețe dure, se poate zgârâia sau deforma ușor și își poate pierde din strălucire. Pentru intensificarea luciului, a protejării metalului prețios pentru cât mai mult timp, unele bijuterii pot fi acoperite cu rodiu. Stratul de rodiu se poate uza și se poate face mat în timp, iar bijuteriile pot pierde din strălucire. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție prevăzute în Certificatul de Garanție oferit. Prin acesta, Vă asigurăm că bijuteriile SOKOLOV sunt marcate cu titlul metalului prețios din care sunt confecționate iar autenticitatea metalului precum și caracteristicile pietrelor încrustate sunt garantate pe viață, iar timp de 1 an, doar remedierea viciilor ascunse de fabricație, excluzând daunele de accidente, lipsa de îngrijire, purtare neadecvată sau nerespectarea recomandărilor oferite.

Garanție

Certificatul SOKOLOV de garanție și calitate este în conformitate cu legile de comercializare a bijuteriilor. Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16 (1) din legea 449/2003. BOSKO JEWELRY SRL nu poartă răsăundere pentru pierderea bijuteriilor SOKOLOV, totodată designul produselor nu poate fi modificat.

Certificatul de garanție asigură clientului posibilitatea de a înlocui produsul achiziționat în termen de 14 de zile din data achiziției, dacă acestea nu au fost purtate și nu prezintă semne de uzură datorate manevrării defectuoase. Pentru a beneficia de acest drept este necesară prezentarea certificatului de garanție și calitate. Reparațiile pentru produsele aflate în termen de garanție vor fi efectuate gratuit sau bijuteriile vor fi înlocuite în condițiile OG nr.21/1992 revizuită, dacă, în urma expertizei efectuate de comisia tehnică se confirmă faptul că un defect de material, manoperă ori de fabricație a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări. Timpul de ridicare/livrare a unei reparații/înlocuiri este de 60 de zile lucrătoare din momentul procesării. Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriilor din cauza purtării excesive sau neglijente, ori a păstrării lor necorespunzătoare sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau manoperă. Conform Legii nr. 449/2003, art.11, alin.2, cumpărătorul nu poate solicita înlocuirea bijuteriilor din motivul căderii pietrelor. Menționăm că nu reparăm decât produsele brandului SOKOLOV aflate sub garanție. Nu împrumutăm și nu cumpăram bijuterii.

Politica de livrare


Expediem produsele SOKOLOV pe întreg teritoriul României, prin partenerul nostru, FAN Courier.

Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atât în procesul de plasare al comenzii, cât și după finalizarea acesteia. Livrarea este gratuita pentru comenzile in valoare mai mare de 500 Lei. Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale. Inainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Factura fiscală va fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Va rugăm să vă asigurați că adresa de expediere este corectă și completă, dat fiind faptul că nu putem redirecționa comenzile odată ce acestea au fost ridicate din sediul nostru.

Comanda va fi expediata în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către SC BOSKO JEWELERY SRL revine transportatorului conform legislației locale în vigoare. Toate produsele sunt livrate cu garantie, daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet, se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e- mail menționată în comandă.

Politica de retur

În cazul în care clientul solicită un retur, o poate face prin aceeași modalitate prin care a fost achzitionat produsul sau la unul din magazinele fizice:


* online- prin curierat rapid
* magazine – insula/magazin Sokolov din incinta CC AFI Cotroceni Mall, bd. General Vasile Milea 4, București; CC Baneasa Shopping City, Sos. Bucuresti - Ploiesti 42D, Bucuresti; CC Palas Mall, str. Palas 7A, Iasi, Jud. Iasi; CC Iulius Mall, str. Vaida Voevod 53B, Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Schimbul si returul produselor se acceptă fără impedimente în termen de 14 de zile lucrătoare de la primirea coletului la sediul nostru. Vor fi acceptate pentru retur si schimb doar bijuteriile aflate în ambalajul original și însoțite de certificatul de garantie, bon fiscal/factura, certificatul de autenticitate (eticheta) si sigiliul intact, care nu prezintă defecte, semne de uzură, sunt în starea lor originală, nu au fost deteriorate, au toate ambalajele și accesoriile originale atașate. Produsele pot fi schimbate cu alte produse doar cu acceași valoare sau mai mare, dacă clientul este de acord să plătească diferența de bani. Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați echipa noastră la numărul de telefon : +40 739 886 666 sau să ne scrieți la adresa de email: comenzi@jewelry.ro

In cazul unei comenzi online, clientul poate să anuleze comanda deja efectuată în maximum 24 de ore de la plasarea acesteia pe site.

În cazul unei comenzi online se acceptă schimbul si/sau returul produselor în maximum 14 de zile de la achiziționare.

Costurile de transport pentru retur vor fi suportate de către client și vor fi acoperite de către SC BOSKO JEWELRY SRL numai în cazul în care în urma expertizei tehnice vor fi constatate vicii de fabricație. Nu acceptăm înapoi produse purtate și care prezintă semne evidente de uzură, indiferent dacă sunt comandate online sau în magazine. Ne rezervăm dreptul de a nu accepta returnări multiple pentru același produs.

In cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a refuza returul si returnarea contravalorii produsului.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 14 de zile de la retur in contul IBAN indicat de client in formularul de retur, pentru rambursarea contravalorii produsului.

Prin completarea și semnarea Formularului de Retur, sunteți de acord, în mod expres și neechivoc, cu privire la colectarea și prelucrarea de către SC BOSKOJEWELRY SRL a informațiilor furnizate, stocarea și prelucrarea acestor date și în alte scopuri decât cele anterior menționate, respectiv: reclama, marketing și publicitate.

Termenul de garanție pentru bijuteriile din aur este de 2 ani pentru orice lipsă de conformitate existent la data vânzării. Autenticitatea și caracteristicile materialului prețios cât și a pietrelor prețioase încrustate în montura bijuteriilor sunt garantate pe viață.


Formular retur

Recomandări

Pentru a evita deteriorarea articolelor de bijuterie din metale prețioase, cu pietre scumpe, din metale prețioase montate cu pietre semiprețioase, sintetice sau pietre prețioase șlefuite, vă recomandăm:

- Înlăturați bijuteriile atunci când sunteți implicați în activități ce țin de expunerea acestora la detergenți, clor, acizi sau alte produse chimice.

- Evitați expunerea bijuteriilor la foc deschis, schimbări bruște de temperatură, expunere îndelungată la surse de căldură și/sau lumină (ex: solar, saună, laser, ș.a.)

- Înlăturați bijuteriile în timpul procedurilor cosmetologice, în băi fierbinți, dușuri cât și în timpul activităților sportive sau de menaj. Păstrați bijuteriile în cutii sau casete special destinate acestora sau în săculețe din materiale textile moi.

Nu supuneți articolele de bijuterie la contactul cu uleiuri, sare, creme, fond de ten, precum și la parfumuri și deodorante, acestea pot provoca anumite defecțiuni nadorite. Bijuteriile din argint au proprietatea de a se înnegri odată cu trecerea timpului, acest lucru nu poate fi considerat un defect. În acest caz, argintul necesită curățare, utilizând soluții exclusiv destinate pentru îngrijirea acestuia. În pofida faptului că bijuteriile de email sunt mai protejate de anumite daune, nu se recomandă supunerea acestora șocului termic, fricțiunii asupra obiectelor sau suprafețelor dure. Purtați bijuteriile cu atenție, altfel bijuteriile se pot sparge În funcție de gradul de utilizare, vă recomandăm ca bijuteriile să fie curățate de către un bijutier cel puțin o dată pe an. Garanția nu acoperă deteriorările provocate bijuteriei din nerespectarea recomandărilor sus menționate, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau manoperă.

Specificații

Bijuteriile SOKOLOV pot fi conefcționate din aur alb, roz sau galben, cât și din argint. Unele bijuterii pot fi acoperite cu rodiu pentru intensificarea luciului și pentru protejarea acestora cât mai mult timp. Stratul de rodiu se poate uza și se poate face mat în timp, iar bijuteriile pot pierde din stralucire. Pietrele de zirconiu de asemenea își pot pierde din luciu în timp, acestea nefiind considerate defecte. BOSKO JEWELRY SRL oferă garanție privind calitatea fiecărui produs SOKOLOV și faptul că acestea corespund conform tuturor standardelor aprobate de lege, inclusiv normelor UE. Fiecare produs SOKOLOV este însoțit de un ambalaj original, certificat de calitate și garanție, certificat de autenticitate cât și de recomandări privind îngrijirea piesei de bijuterie. Aurul este considerat unul dintre cele mai prețioase metale din lume, atît pentru luciul său, cât și pentru rezistența sa la interacțiunea cu agenții corozivi. Însă pentru a-și păstra proprietățile miraculoase, recomandăm să acordați atenție deosebită purtării obiectelor din aur, să le feriți de șocuri și zgârieturi, cât și de interacțiunea cu substanțe ce ar putea duce la pierderea luciului sau afectarea culorii metalului. Argintul este considerat un metal prețios. Este un metal flexibil, moale care se erodează ușor. Piesele din argint ar putea să se înegrească la expunerea îndelungată la aer liber, contactul cu apa sau umiditate crescută, totodată la contactul cu anumite tipuri de PH al epidermei, creme și parfumuri, piesele din argint ar putea să-și piardă din strălucire. Bijuteriile cu pietre prețioase sau semiprețioase necesită o îngrijire și purtare minuțioasă, pe cât sunt de fabuloase, pe atât de firave. Vă recomandăm să nu supuneți bijuteria la lovituri sau șocuri. Bijuteriile cu perlă sunt foarte delicate și firave, din acest motiv recomandăm păstrarea acestora în cutii speciale sau săculeți de catifea. Totodată menționăm că bijuteriile cu perlă trebuiesc purtate periodic, astfel perla riscă sa-și piardă din luciu. Bijuteriile din ceramică chiar dacă la prima vedere par fine, aceste bijuterii sunt rezistente și durabile. Chiar și în aceste condiții, vă recomandăm să nu supuneți bijuteriile la teste de rezistență, iar îngrijirea adecvată vă va oferi bijuterii ideale pe parcursul mai multor ani. Bijuteriile cu email se diferențiază de celelalte bijuterii atât prin designul lor unic cât și prin metodele de îngrijire. Acoperirea decorativă reprezintă un strat subțire de sticlă, de accea este foarte sensibil la actiuni mecanice bruște, în urma cărora pot apărea fisuri. Recomandăm respectuos ingrijirea profesionistă a bijuteriilor, cel puțin 1 dată pe an. Păstrarea acestora în casete sau săculeți speciali, ferite de lumina puternică, șocuri termice și lovituri.


Politica de Confidențialitate

Garanția securității și a confidențialității

SC BOSKO JEWELRY SRL cu număr de înregistrare J40/ 12468/2021 cu sediul în România, Mun. Bucuresti, str. Horia Macelariu nr.83, sc. A, et. 1, ap. 1, camera 1, imobil bloc, Cmplexul “Cortina Residence”, sector 1 - operatorul magazinului online https://jewelry.ro/, declară că toate datele personale (denumite în continuare date) sunt tratate ca fiind strict confidențiale și manevrate în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR). În acest context, dorim să vă informăm despre modul în care vom colecta date despre Dumneavoastră și despre modul în care le vom utiliza ulterior.

Datele cu caracter personal și prelucrarea acestora Datele personale înseamnă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Vom colecta diferite tipuri de date, în funcție de serviciul nostru pe care îl utilizați. Când vă înregistrați pentru furnizarea serviciilor noastre vom colecta nume și date de contact (numele și prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă, cod poștal, detalii bancare, oraș și regiune). De asemenea, putem ține o evidență a corespondenței noastre cu Dumneavoastră.

Informațiile menționate mai sus pot fi colectate și în alte cazuri (înregistrare in programul de loialitate al magazinului, buletin informativ)

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal Motivul legal pentru prelucrarea datelor Dumneavoastră este necesitatea de a executa contractul de cumpărare și de a îndeplini obligațiunile legale (ex: documente contabile).

De asemenea, procesăm datele Dumneavoastră personale din următoarele motive:

- Prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite; Comunicarea cu Dumneavoastră prin e-mail, telefon, pentru a confirma comanda, pentru a vă informa despre starea actuală a comenzii/solicitării /pentru a livra eficient comanda Dumneavoastră;
- Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
- Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri și promoții;
- Pentru analiza si îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
- Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări pe pagina web, contul de utilizator, etc);
- Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea https://jewelry.ro/, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Transferul datelor cu caracter personal către terțe părți Vă asigurăm că nu vom transmite sau dezvălui informațiile Dumneavoastră personale unor terțe părți, decât dacă este necesar întru îndeplinirea contractului între Dumneavoastră și noi. Astfel, pentru transmiterea datelor cu caracter personal este necesar acordul Dumneavoastră în avans, acesta bazându-se pe un interes legitim. Transferăm datele Dumneavoastră după cum urmează:

Transportatorilor - pentru a livra comanda sau serviciile Dumneavoastră și pentru a rezolva reclamațiile, inclusiv retragerea contractului; Furnizorilor și angajaților noștri - pentru a ne putea desfășura activitatea; Autorităților publice - cum ar fi poliția, in cazul unei solicitari oficiale din partea acestora.

Protecția datelor cu caracter personal

Securitatea datelor cu caracter personal este o prioritate pentru noi. Însă, în cazul în care ați ales o parolă care vă permite accesarea anumite părți ale site-ului nostru, vă rugăm să nu o divulgați nimănui. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor de identificare personală pe care le colectăm de la Dumneavoastră în timp ce utilizați acest site. Site-ul nostru adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării informațiilor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline, cât și online. 

Durata prelucrării

Prelucrăm și stocăm datele personale pentru perioada necesară în vederea asigurării tuturor drepturilor și obligațiilor pe parcursul comenzii și a perioadei de garanție. Totodată suntem obligați prin lege să stocăm facturile și alte documente contabile pe o perioadă de 10 ani și 5 ani după încheierea garanției pentru a soluționa eventualele litigii.

Drepturile persoanelor vizate

Dreptul de acces- aveți dreptul de a obține de la noi, la cerere, informații despre prelucrarea datelor Dumneavoastră personale, care vor fi comunicate în mod obligatoriu. Dreptul la rectificare- aveți dreptul să vă rectificați datele cu caracter personal, astfel asigurând o bună și eficientă activitate a magazinului nostru.

Dreptul la informare- aveți dreptul de a fi informat în momentul colectării datelor. Acest lucru se răsfrânge și asupra persoanelor care nu sunt interesați de astfel de informații.

Dreptul de interventie asupra datelor ( prin solicitare transmisă pe email )-  orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conform legii, în special a datelor incomplete sau inexacte.

Dreptul de a vă adresa justiției Dreptul la portabilitatea datelor Dreptul la obiecții

Comunicarea modificărilor

În cazul în care informațiile de identificare ale unui utilizator se schimbă (ca de exemplu codul poștal), sau dacă un utilizator dorește să renunțe la serviciile noastre, vom avea grijă sa corectăm, actualizăm sau să eliminăm acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul unui email trimis la adresa boskojewelry@gmail.com . Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la informatiile pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza informatiile în concordanță cu politica sub care au fost culese informatiile.

Contactați-ne dacă aveți întrebări, solictări sau comentarii asupra activității ce o desfășurăm, vă rugăm să nu ezitați să ne contactati la următoarele adrese de contact:

București, Magazinul Sokolov din incinta CC AFI Cotroceni Mall, Bulevardul General Vasile Milea 4

București, Magazinul Sokolov din incinta Băneasa Shopping City, Șoseaua București-Ploiești 42D

Iași, Magazinul Sokolov din incinta CC Palas Mall str. Palas 7A

Cluj Napoca, Magazin Sokolov din incinta Iulius Mall, Strada Alexandru Vaida Voevod 53B

Număr de telefon: + 40 732 199 199 / +40 739 88 6666

Email: boskojewelry@gmail.com

Campanii

Regulament promotii