Termeni și condiții

Mentenanță și întreținere

Pentru a evita deteriorarea articolelor de bijuterie din metale prețioase cu pietre prețioase semiprețioase, sintetice, perle naturale sau sintetice, pietre naturale, zirconiu, etc.: 

- Bijuteriile vor fi deschise cu delicatețe și ferite de orice fel de lovituri;

-  Bijuteriile se vor da jos obligatoriu înainte de a face orice fel de băi, dușuri, proceduri cosmetologice, activități sportive și de menaj, treburi casnice și/sau activități similare ce ar presupune ca bijuteriile să intre în contact cu apa, săruri, detergenți, produse cosmetice, sprayuri, fixative sau oricare alte produse chimice) pentru a evita dezlipirea, deteriorarea, uzura, pierderea proprietăților pietrelor prețioase, semiprețioase, perle, zirconiu, etc.;

-  Evitați expunerea bijuteriilor la foc deschis, schimbări bruște de temperatură, expunere îndelungată la surse de căldură și/sau lumină (ex: solar, saună, laser, etc.);

- Nu supuneți articolele de bijuterie la contactul cu uleiuri, sare, creme, fond de ten, precum și la parfumuri și deodorante, acestea pot provoca anumite defecțiuni nedorite;

- Bijuteriile din argint au proprietatea de a se înnegri odată cu trecerea timpului, acest lucru nu poate fi considerat un defect. În acest caz, argintul necesită curățare, utilizând soluții exclusiv destinate pentru îngrijirea acestuia;

- În pofida faptului că bijuteriile de email sunt mai protejate de anumite daune, nu se recomandă supunerea acestora șocului termic, fricțiunii asupra obiectelor sau suprafețelor dure. Purtați bijuteriile cu atenție, altfel bijuteriile se pot sparge;

- Păstrați bijuteriile în cutii sau casete special destinate acestora sau în săculețe din materiale textile moi, iar pentru îngrijirea acestora folosiți o cârpă moale și în nici un caz solvenți sau soluții;

 

Garanție

Certificatul SOKOLOV de garanție și calitate este în conformitate cu legile de comercializare a bijuteriilor. Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16 (1) din legea 449/2003. BOSKO JEWELRY SRL nu poartă răsăundere pentru pierderea bijuteriilor SOKOLOV, totodată designul produselor nu poate fi modificat.

1.1 SC BOSKOJEWELRY SRL, reprezentant oficial SOKOLOV în România, oferă garanție privind calitatea fiecărui produs și faptul că acestea corespund tuturor standardelor aprobate de lege, inclusiv normelor UE, iar autenticitatea metalului precum si caracteristicile pietrelor sunt garantate pe viață;

1.2 Termenul de garanție este de 2 ani din momentul achiziției/livrării, perioadă în care se vor remedia doar defectele de producție descoperite ulterior, excluzând daunele de accidente, lovituri, lipsa de îngrijire, purtare neadecvată sau nerespectarea recomandărilor oferite în P.2 (Precauții și recomandări pentru întreținerea și păstrarea bijuteriilor);

1.3 Garanția poate fi utilizată numai la prezentarea bonului fiscal, certificatului de garanție și al certificatului de calitate/autenticitate primit la achiziționarea articolului de bijuterie;

1.4 Reparațiile pentru produsele aflate în termen de garanție vor fi efectuate gratuit sau bijuteriile vor fi înlocuite conform OG nr.21/1992 dacă în urma expertizei efectuate se confirmă faptul că un defect de material, de manoperă ori de fabricație a reprezentat cauza unui defect sau deteriorări;

1.5 Conform OUG nr. 140/2021, cumparatorul nu poate solicita inlocuirea bijuteriilor din motivul caderii pietrelor , matuire , patare, zgariere ,disparitia placarii cu rodiu , datorate purtarii.

1.6 Produsele achizitionate pot fi inlocuite in termen de 30 zile de la data achizitiei /livrarii la prezentarea certificatului de garantie , a bonului fiscal , ambalajul original ,doar in cazul in care acestea au eticheta si sigiliul intact , nu au fost purtate si nu prezinta semme de uzura sau manevrare defectuoasa . Restituirea contravalorii produsului se acorda numai in cazul in care acesta prezinta un defect de fabricatie care nu ii este imputabil cumparatorului , iar produsul nu poate fi adus la conformitate dupa reparatie sau nu poate fi inlocuit cu un produs nou , identic .

1.7 Cumpărătorul are obligația de a verifica și sesiza orice neregulă consultantului la achiziționarea bijuteriei;

1.8 Executarea lucrărilor de reparație, modificare a produselor achiziționat in ateliere altele decat cele propria ale vanzatorului atrage dupa sine pierderea garantiei.

 

Politica de livrare

Expediem produsele SOKOLOV pe întreg teritoriul României, prin partenerul nostru, Sameday Courier.

Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atât în procesul de plasare al comenzii, cât și după finalizarea acesteia. Livrarea este gratuita pentru comenzile in valoare mai mare de 500 Lei. Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale. Inainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Factura fiscală va fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Va rugăm să vă asigurați că adresa de expediere este corectă și completă, dat fiind faptul că nu putem redirecționa comenzile odată ce acestea au fost ridicate din sediul nostru.

Comanda va fi expediata în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către SC BOSKO JEWELERY SRL revine transportatorului conform legislației locale în vigoare. Toate produsele sunt livrate cu garantie, daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet, se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e- mail menționată în comandă.

Politica de retur

În cazul în care clientul solicită un retur, o poate face prin aceeași modalitate prin care a fost achzitionat produsul sau la unul din magazinele fizice:


* online- prin curierat rapid
* magazine – insula/magazin Sokolov din incinta CC AFI Cotroceni Mall, bd. General Vasile Milea 4, București; CC Baneasa Shopping City, Sos. Bucuresti - Ploiesti 42D, Bucuresti; CC Palas Mall, str. Palas 7A, Iasi, Jud. Iasi; CC Iulius Mall, str. Vaida Voevod 53B, Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Schimbul si returul produselor se acceptă fără impedimente în termen de 14 de zile lucrătoare de la primirea coletului la sediul nostru. Vor fi acceptate pentru retur si schimb doar bijuteriile aflate în ambalajul original și însoțite de certificatul de garantie, bon fiscal/factura, certificatul de autenticitate (eticheta) si sigiliul intact, care nu prezintă defecte, semne de uzură, sunt în starea lor originală, nu au fost deteriorate, au toate ambalajele și accesoriile originale atașate. Produsele pot fi schimbate cu alte produse doar cu acceași valoare sau mai mare, dacă clientul este de acord să plătească diferența de bani. Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați echipa noastră la numărul de telefon : +40 739 886 666 sau să ne scrieți la adresa de email: comenzi@jewelry.ro

In cazul unei comenzi online, clientul poate să anuleze comanda deja efectuată în maximum 24 de ore de la plasarea acesteia pe site.

În cazul unei comenzi online se acceptă schimbul si/sau returul produselor în maximum 14 de zile de la achiziționare.

Costurile de transport pentru retur vor fi suportate de către client și vor fi acoperite de către SC BOSKO JEWELRY SRL numai în cazul în care în urma expertizei tehnice vor fi constatate vicii de fabricație. Nu acceptăm înapoi produse purtate și care prezintă semne evidente de uzură, indiferent dacă sunt comandate online sau în magazine. Ne rezervăm dreptul de a nu accepta returnări multiple pentru același produs.

In cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a refuza returul si returnarea contravalorii produsului.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 14 de zile de la retur in contul IBAN indicat de client in formularul de retur, pentru rambursarea contravalorii produsului.

Prin completarea și semnarea Formularului de Retur, sunteți de acord, în mod expres și neechivoc, cu privire la colectarea și prelucrarea de către SC BOSKOJEWELRY SRL a informațiilor furnizate, stocarea și prelucrarea acestor date și în alte scopuri decât cele anterior menționate, respectiv: reclama, marketing și publicitate.

Termenul de garanție pentru bijuteriile din aur este de 2 ani pentru orice lipsă de conformitate existent la data vânzării. Autenticitatea și caracteristicile materialului prețios cât și a pietrelor prețioase încrustate în montura bijuteriilor sunt garantate pe viață.


Formular retur

Recomandări

Pentru a evita deteriorarea articolelor de bijuterie din metale prețioase, cu pietre scumpe, din metale prețioase montate cu pietre semiprețioase, sintetice sau pietre prețioase șlefuite, vă recomandăm:

- Înlăturați bijuteriile atunci când sunteți implicați în activități ce țin de expunerea acestora la detergenți, clor, acizi sau alte produse chimice.

- Evitați expunerea bijuteriilor la foc deschis, schimbări bruște de temperatură, expunere îndelungată la surse de căldură și/sau lumină (ex: solar, saună, laser, ș.a.)

- Înlăturați bijuteriile în timpul procedurilor cosmetologice, în băi fierbinți, dușuri cât și în timpul activităților sportive sau de menaj. Păstrați bijuteriile în cutii sau casete special destinate acestora sau în săculețe din materiale textile moi.

Nu supuneți articolele de bijuterie la contactul cu uleiuri, sare, creme, fond de ten, precum și la parfumuri și deodorante, acestea pot provoca anumite defecțiuni nadorite. Bijuteriile din argint au proprietatea de a se înnegri odată cu trecerea timpului, acest lucru nu poate fi considerat un defect. În acest caz, argintul necesită curățare, utilizând soluții exclusiv destinate pentru îngrijirea acestuia. În pofida faptului că bijuteriile de email sunt mai protejate de anumite daune, nu se recomandă supunerea acestora șocului termic, fricțiunii asupra obiectelor sau suprafețelor dure. Purtați bijuteriile cu atenție, altfel bijuteriile se pot sparge În funcție de gradul de utilizare, vă recomandăm ca bijuteriile să fie curățate de către un bijutier cel puțin o dată pe an. Garanția nu acoperă deteriorările provocate bijuteriei din nerespectarea recomandărilor sus menționate, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau manoperă.

Specificații

Bijuteriile SOKOLOV pot fi conefcționate din aur alb, roz sau galben, cât și din argint. Unele bijuterii pot fi acoperite cu rodiu pentru intensificarea luciului și pentru protejarea acestora cât mai mult timp. Stratul de rodiu se poate uza și se poate face mat în timp, iar bijuteriile pot pierde din stralucire. Pietrele de zirconiu de asemenea își pot pierde din luciu în timp, acestea nefiind considerate defecte. BOSKO JEWELRY SRL oferă garanție privind calitatea fiecărui produs SOKOLOV și faptul că acestea corespund conform tuturor standardelor aprobate de lege, inclusiv normelor UE. Fiecare produs SOKOLOV este însoțit de un ambalaj original, certificat de calitate și garanție, certificat de autenticitate cât și de recomandări privind îngrijirea piesei de bijuterie. Aurul este considerat unul dintre cele mai prețioase metale din lume, atît pentru luciul său, cât și pentru rezistența sa la interacțiunea cu agenții corozivi. Însă pentru a-și păstra proprietățile miraculoase, recomandăm să acordați atenție deosebită purtării obiectelor din aur, să le feriți de șocuri și zgârieturi, cât și de interacțiunea cu substanțe ce ar putea duce la pierderea luciului sau afectarea culorii metalului. Argintul este considerat un metal prețios. Este un metal flexibil, moale care se erodează ușor. Piesele din argint ar putea să se înegrească la expunerea îndelungată la aer liber, contactul cu apa sau umiditate crescută, totodată la contactul cu anumite tipuri de PH al epidermei, creme și parfumuri, piesele din argint ar putea să-și piardă din strălucire. Bijuteriile cu pietre prețioase sau semiprețioase necesită o îngrijire și purtare minuțioasă, pe cât sunt de fabuloase, pe atât de firave. Vă recomandăm să nu supuneți bijuteria la lovituri sau șocuri. Bijuteriile cu perlă sunt foarte delicate și firave, din acest motiv recomandăm păstrarea acestora în cutii speciale sau săculeți de catifea. Totodată menționăm că bijuteriile cu perlă trebuiesc purtate periodic, astfel perla riscă sa-și piardă din luciu. Bijuteriile din ceramică chiar dacă la prima vedere par fine, aceste bijuterii sunt rezistente și durabile. Chiar și în aceste condiții, vă recomandăm să nu supuneți bijuteriile la teste de rezistență, iar îngrijirea adecvată vă va oferi bijuterii ideale pe parcursul mai multor ani. Bijuteriile cu email se diferențiază de celelalte bijuterii atât prin designul lor unic cât și prin metodele de îngrijire. Acoperirea decorativă reprezintă un strat subțire de sticlă, de accea este foarte sensibil la actiuni mecanice bruște, în urma cărora pot apărea fisuri. Recomandăm respectuos ingrijirea profesionistă a bijuteriilor, cel puțin 1 dată pe an. Păstrarea acestora în casete sau săculeți speciali, ferite de lumina puternică, șocuri termice și lovituri.

Politica de Confidențialitate

Garanția securității și a confidențialității

SC BOSKO JEWELRY SRL cu număr de înregistrare J40/ 12468/2021 cu sediul în România, Mun. Bucuresti, str. Horia Macelariu nr.83, sc. A, et. 1, ap. 1, camera 1, imobil bloc, Cmplexul “Cortina Residence”, sector 1 - operatorul magazinului online https://jewelry.ro/, declară că toate datele personale (denumite în continuare date) sunt tratate ca fiind strict confidențiale și manevrate în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR). În acest context, dorim să vă informăm despre modul în care vom colecta date despre Dumneavoastră și despre modul în care le vom utiliza ulterior.

Datele cu caracter personal și prelucrarea acestora Datele personale înseamnă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Vom colecta diferite tipuri de date, în funcție de serviciul nostru pe care îl utilizați. Când vă înregistrați pentru furnizarea serviciilor noastre vom colecta nume și date de contact (numele și prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă, cod poștal, detalii bancare, oraș și regiune). De asemenea, putem ține o evidență a corespondenței noastre cu Dumneavoastră.

Informațiile menționate mai sus pot fi colectate și în alte cazuri (înregistrare in programul de loialitate al magazinului, buletin informativ)

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal Motivul legal pentru prelucrarea datelor Dumneavoastră este necesitatea de a executa contractul de cumpărare și de a îndeplini obligațiunile legale (ex: documente contabile).

De asemenea, procesăm datele Dumneavoastră personale din următoarele motive:

- Prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite; Comunicarea cu Dumneavoastră prin e-mail, telefon, pentru a confirma comanda, pentru a vă informa despre starea actuală a comenzii/solicitării /pentru a livra eficient comanda Dumneavoastră;
- Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
- Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri și promoții;
- Pentru analiza si îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
- Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări pe pagina web, contul de utilizator, etc);
- Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea https://jewelry.ro/, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Transferul datelor cu caracter personal către terțe părți Vă asigurăm că nu vom transmite sau dezvălui informațiile Dumneavoastră personale unor terțe părți, decât dacă este necesar întru îndeplinirea contractului între Dumneavoastră și noi. Astfel, pentru transmiterea datelor cu caracter personal este necesar acordul Dumneavoastră în avans, acesta bazându-se pe un interes legitim. Transferăm datele Dumneavoastră după cum urmează:

Transportatorilor - pentru a livra comanda sau serviciile Dumneavoastră și pentru a rezolva reclamațiile, inclusiv retragerea contractului; Furnizorilor și angajaților noștri - pentru a ne putea desfășura activitatea; Autorităților publice - cum ar fi poliția, in cazul unei solicitari oficiale din partea acestora.

Protecția datelor cu caracter personal

Securitatea datelor cu caracter personal este o prioritate pentru noi. Însă, în cazul în care ați ales o parolă care vă permite accesarea anumite părți ale site-ului nostru, vă rugăm să nu o divulgați nimănui. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor de identificare personală pe care le colectăm de la Dumneavoastră în timp ce utilizați acest site. Site-ul nostru adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării informațiilor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline, cât și online. 

Durata prelucrării

Prelucrăm și stocăm datele personale pentru perioada necesară în vederea asigurării tuturor drepturilor și obligațiilor pe parcursul comenzii și a perioadei de garanție. Totodată suntem obligați prin lege să stocăm facturile și alte documente contabile pe o perioadă de 10 ani și 5 ani după încheierea garanției pentru a soluționa eventualele litigii.

Drepturile persoanelor vizate

Dreptul de acces- aveți dreptul de a obține de la noi, la cerere, informații despre prelucrarea datelor Dumneavoastră personale, care vor fi comunicate în mod obligatoriu. Dreptul la rectificare- aveți dreptul să vă rectificați datele cu caracter personal, astfel asigurând o bună și eficientă activitate a magazinului nostru.

Dreptul la informare- aveți dreptul de a fi informat în momentul colectării datelor. Acest lucru se răsfrânge și asupra persoanelor care nu sunt interesați de astfel de informații.

Dreptul de interventie asupra datelor ( prin solicitare transmisă pe email )-  orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conform legii, în special a datelor incomplete sau inexacte.

Dreptul de a vă adresa justiției Dreptul la portabilitatea datelor Dreptul la obiecții

Comunicarea modificărilor

În cazul în care informațiile de identificare ale unui utilizator se schimbă (ca de exemplu codul poștal), sau dacă un utilizator dorește să renunțe la serviciile noastre, vom avea grijă sa corectăm, actualizăm sau să eliminăm acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul unui email trimis la adresa boskojewelry@gmail.com . Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la informatiile pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza informatiile în concordanță cu politica sub care au fost culese informatiile.

Contactați-ne dacă aveți întrebări, solictări sau comentarii asupra activității ce o desfășurăm, vă rugăm să nu ezitați să ne contactati la următoarele adrese de contact:

București, Magazinul Sokolov din incinta CC AFI Cotroceni Mall, Bulevardul General Vasile Milea 4

București, Magazinul Sokolov din incinta Băneasa Shopping City, Șoseaua București-Ploiești 42D

Iași, Magazinul Sokolov din incinta CC Palas Mall str. Palas 7A

Cluj Napoca, Magazin Sokolov din incinta Iulius Mall, Strada Alexandru Vaida Voevod 53B

Număr de telefon: + 40 732 199 199 / +40 739 88 6666

Email: boskojewelry@gmail.com

Campanii

Regulament promotii

GDPR

POLITICA GDPR / POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Versiunea nr. 2 aplicabilă din data de 23 iunie 2022

Prezenta Politică GDPR este aplicabilă operatorului: SC BOSKO JEWELRY SRL cu număr de înregistrare J40/ 12468/2021 cu sediul în România, Mun. Bucuresti, str. Horia Macelariu nr.83, sc. A, et. 1, ap. 1, camera 1, imobil bloc, Cmplexul “Cortina Residence”, sector 1.

1. Angajamentul nostru cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal

1.1. Jewelry.ro va prelucra datele personale în conformitate cu prezenta Politică de protecție a datelor cu caracter personal („Politica GDPR”), conform legislației în vigoare.

1.2. Politica GDPR se întemeiază pe dispozițiile Regulamentului nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau „GDPR“), care a intrat în vigoare de la data de 25 mai 2018, precum și pe legislația națională aplicabilă.

1.3. GDPR definește datele cu caracter personal că fiind „orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale“.

1.4. Jewelry.ro se angajează să depună toate diligentele necasare în vederea implementării celor mai înalte standarde de confidențialitate și transparență cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucrează în activitatea curentă. Protecția și transparența totală în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cadrul activității noastre sunt obiectivele noastre de maximă importanță.

1.5. Vă rugăm să consultați și Politica cookies, Politica privind supravegherea prin mijloace video, precum şi Termenii şi condiţiile disponibile pe web-site-ul www.jewelry.ro cu care se completează prezentă Politică GDPR.

1.6. Orice informații referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi solicitate în scris la adresa sediului social mai sus menţionata sau la adresa de poştă electronică: comenzi@jewelry.ro

2. Acord

2.1. Utilizarea de către dumneavoastră a serviciilor noastre este supusă prezentei Politici GDPR. Atunci când utilizați serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii acestei Politici GDPR. Scopul Politicii GDPR este de a ne informa clienții cu privire la modul de colectare, stocare și utilizare a datelor cu caracter personal.

3. Categorii de date cu caracter personal colectate

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm ca urmare a utilizării de către dumneavoastră a site-ului pot include:

• detalii ale vizitelor dumneavoastră pe site-ul nostru (în acest sens vă recomandăm să citiți Politica cookies);

• alte informații pe care ni le transmiteți dumneavoastră, cu ocazia formulării unei solicitări pe site sau ca urmare a transmiterii lor pe email sau telefon.

• datele necesare în vederea emiterii facturilor fiscale, precum şi orice alte date relevante.

4. Modalități de colectare a datele dumneavoastră cu caracter personal

4.1. Colectăm datele dumneavoastră în principal în urma unei vizite a web-site-ului www.jewelry.ro, a lansării unei comenzi online, a lansării unei comenzi în magazinele fizice, a utilizării aplicațiilor Jewelry.ro sau a vizitării magazinelor noastre fizice.

4.1.1. Colectăm și prelucrăm date cu caracter personal ce se referă la nume, prenume, adresă de email, telefon în vederea menținerii unei corespondențe sau comunicări cu dumneavoastră. Astfel, în cazul în care formulați o cerere pe email sau telefon, vom prelucra datele dumneavoastră în vederea soluționării acesteia.

4.1.2. În acest context, dacă situația expusă de dumneavoastră spre solicitare o impune, vom putea transmite datele dumneavoastră de contact instituțiilor financiare și guvernamentale, companiilor de transport sau poștei.

4.2. Colectăm datele dumneavoastră care provin ca urmare a unei cereri de a fi contactat.

4.2.1. Colectăm datele cu caracter personal ce se referă la nume, prenume, adresă de email, telefon, interesul de a contracta și care provin ca urmare a faptului că ați solicitat să fiți contactat, completând câmpurile de pe site.

4.2.2. În acest sens, consultanții noștri vă vor contacta pentru a vă pune la dispoziție mai multe informații.

4.2.3. După completarea formularului de contact datele dumneavoastră sunt importate în baza de date a Jewelry.ro.

4.2.4. În cazul în care ați consimțit în mod expres că datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de marketing de către Jewelry.ro, respectiv pentru trimiterea unor newslettere, informări despre produsele și serviciile noastre ori evenimente, concursuri organizate de către noi, Jewelry.ro sau împuterniciţii acestuia va prelucra datele dumneavoastră în acest scop.

5. Scopurile în care vă prelucrăm datele cu caracter personal

Putem colecta și prelucra date cu caracter personal în următoarele scopuri:

• oferirea produselor și serviciilor noastre;

• trimiterea de invitații pentru evenimentele organizate;

• respectarea obligațiilor noastre legale (cum ar fi obligații de păstrare a evidențelor contabile și a documentelor justificative);

• analizarea, îmbunătățirea serviciilor și comunicărilor noastre către dumneavoastră;

• protejarea securității și gestionarea website-urilor și a celorlalte sisteme, prevenirea și detectarea amenințărilor de securitate, fraudelor sau a altor activități infracționale sau malițioase;

• transmiterea acestora către terți, în cazul în care v-ați manifestat în mod expres consimțământul;

• campanii de marketing, sondaje în rândul clienților, analize de piață, tombole, concursuri sau alte activități sau evenimente promoționale, în cazul în care v-ați manifestat în mod expres consimțământul;

• asigurarea securităţii fizice a spaţiilor, conform legislaţiei speciale aplicabile în domeniu;

• relaţia cu autorităţi publice, conform normelor legale aplicabile în materie civilă şi penală;

• în orice scop aferent și/sau auxiliar oricărora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dumneavoastră cu caracter personal ne-au fost furnizate.

6. Marketing direct

6.1. Ne promovăm serviciile către dumneavoastră și către alte persoane. Utilizăm informații despre clienți pentru transmiterea de invitații și comunicări care promovează produsele și serviciile furnizate de noi.

6.2. În toate cazurile, veți avea posibilitatea de a vă dezabona de la primirea informărilor de marketing prin accesarea link-ului de dezabonare pe care îl veți regăsi în cadrul fiecărei comunicări de acest tip sau prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa sediului social mai sus menţionata sau la adresa de poştă electronică: comenzi@jewelry.ro

6.3. Vă rugăm să aveți în vedere că în cazul unei solicitări de dezabonare poate exista un termen de până la 48/72 de ore în care este posibil să mai primiți informări sau comunicări de marketing, din considerente legate de operarea modificărilor în sistem. Dezabonarea de la primirea e-mailurilor de marketing nu împiedică transmiterea în continuare de email-uri tranzacționale prin intermediul cărora vă putem informa cu privire la stadiul tranzacției pe care o putem încheia.

7. Partajarea și transferul datelor dumneavoastră cu caracter personal

7.1. Putem oferi acces la datele cu caracter personal pe care ni le furnizați persoanele noastre împuternicite, în baza unor contracte încheiate în acest sens, însă vom păstra controlul asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal și vom folosi măsuri corespunzătoare de protecție, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

7.2. De asemenea, vă vom putea divulga datele cu caracter personal atunci când ne instruiți sau ne acordați permisiunea în acest sens sau atunci când ni se impune prin legea aplicabilă, cereri ale organelor judiciare sau oficiale să procedăm astfel, sau în vederea investigării unor activități frauduloase sau infracționale, efective sau suspectate.

7.3. Nu vom transfera date cu caracter personal în afara SEE, cu excepția cazului în care transferului i se aplică una sau mai multe garanții sau excepții specificate, respectiv o decizie de adecvare, Scutul de confidențialitate – Privacy Shield, reguli corporatiste obligatorii.

7.4. În lipsa unei decizii de adecvare, a statutului de membru al Scutului de confidențialitate, a regulilor corporatiste obligatorii, transferul datelor cu caracter personal într-o țară terță sau într-o organizație internațională are loc numai în următoarele condiții:

7.4.1. persoana vizată și-a dat acordul în mod explicit cu privire la transferul propus, după ce a fost informată cu privire la riscurile posibile ale acestor transferuri pentru persoana vizată, din cauza lipsei unei decizii de adecvare și a măsurilor de siguranță adecvate;

7.4.2. transferul este necesar pentru executarea unui contract între persoana vizată și operator sau pentru executarea unor dispoziții precontractuale adoptate la cererea persoanei vizate;

7.4.3. transferul este necesar pentru încheierea sau executarea unui contract încheiat în interesul persoanei vizate între operator și o altă persoană fizică sau juridică;

7.4.4. transferul este necesar din motive importante de interes public;

7.4.5. transferul este necesar pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

8. Stocarea și asigurarea securității datelor cu caracter personal

8.1. Asigurarea confidențialității datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți reprezintă o preocupare importantă pentru noi. Am implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru păstrarea confidențialității și securității datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu procedurile noastre interne cu privire la stocarea, divulgarea și accesarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal pot fi păstrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal, acelea alea contractorilor noștri sau în format tipărit, pe o durată de 5 ani sau orice altă durata conform normelor legale aplicabile.

8.2. Web-site-ul www.jewelry.ro este protejat de sistemul de criptare standard SSL (Secured Socket Layer). Această tehnologie criptează toate datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le transferați către Jewelry.ro.

9. Drepturile dumneavoastră

9.1. Dorim să vă informăm că, în cadrul noilor reglementări privind protecția datelor cu caracter personal prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor UE 679/2016, în cazul în care prelucrăm date cu caracter personal ale dumneavoastră, dispuneți de următoarele drepturi mai jos enumerate, precum şi de orice alte drepturi legale aplicabile:

• dreptul de acces, prevăzut de art. 15 din GDPR, în baza căruia puteți să ne solicitați, gratuit, să vă confirmăm dacă prelucrăm sau nu date cu caracter personal care vă privesc. De asemenea, ne puteți solicita o copie a datelor pe care le prelucrăm despre dumneavoastră. Cererile trebuie să includă informații relevante pentru a vă putea identifica în baza noastră de date. Vom soluționa cererea dumneavoastră, în termenul legal;

• dreptul la informare – presupune informarea de o manieră concisă, transparentă și ușor accesibilă a persoanelor vizate cu privire la datele prelucrate;

• dreptul la rectificare, prevăzut de art. 16 din GDPR, pe care îl puteți exercita, prin formularea unei cereri prin care ne puteți solicita să modificăm informațiile pe care le avem deja despre dumneavoastră. Puteți formula o astfel de cerere atunci când observați că datele dumneavoastră sunt incomplete sau inexacte;

• dreptul la restricționarea prelucrării, prevăzut de art. 18 din GDPR, pe care puteți să-l exercitați atunci când contestați exactitatea datelor, considerați că prelucrarea este ilegală sau vă opuneți ștergerii datelor. Urmare a exercitării acestui drept, vom putea în continuare să stocăm datele dvs., efectuarea altor operațiuni de prelucrare fiind posibilă doar cu consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor expres prevăzute de lege;

• dreptul la portabilitate, prevăzut de art. 20 din GDPR, pe care îl puteți exercita doar pentru cazurile în care prelucrarea are ca temei consimțământul dumneavoastră sau contractul și doar dacă datele dumneavoastră sunt prelucrate prin mijloace automatizate. Dacă îndepliniți condițiile, ne puteți transmite o cerere de portare a datelor către operatorul pe care vi-l doriți;

• dreptul de a vă opune prelucrării datelor în scop de marketing, prevăzut de art. 21 din GDPR. Puteți să vă exercitați acest drept în orice moment, iar noi vă garantăm că datele dumneavoastră nu vor mai fi prelucrate în acest scop. Cu toate acestea, există posibilitatea ca pentru înregistrarea și soluționarea cererii dumneavoastră să fie necesar un interval de timp rezonabil (până la 72 ore) în care este posibil să mai primiți informări de marketing de la noi;

• dreptul la ștergere, prevăzut de art. 17 din GDPR, în baza căruia avem obligația să ștergem datele cu caracter personal pe care le prelucrăm despre dumneavoastră. Acest drept nu este unul absolut, având aplicabilitate doar în anumite situații expres prevăzute de lege. Atunci când formulați o cerere de ștergere, vă rugăm să aveți în vedere că ștergerea acestora poate fi un proces complex.

• dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, autoritatea publică din România, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, pagină de web http://www.dataprotection.ro , care are drept obiectiv apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţă intimă, familială şi privată, în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date („ANSPDCP”), în cazul în care sesizați o încălcare a GDPR-ului.

9.2. În vederea exercitării acestor drepturi, vă rugăm să ne transmiteți o cerere scrisă la adresa sediului social mai sus menţionata sau la adresa de poştă electronică: comenzi@jewelry.ro, cu subiectul ˝Solicitare informații personale˝.

De asemenea, în cazul în care doriţi să vă retrageţi consimţământul acordat cu privire la scopurile de marketing direct, aveţi posibilitatea de a utiliza opţiunea „dezabonează-te” care este inclusă în fiecare comunicare de marketing.

10. Actualizarea Politicii GDPR

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică GDPR, pentru a reflecta orice modificări cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale.

În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru www.jewelry.ro versiunea modificată a Politicii GDPR și/sau o vom pune la dispoziție în alt mod.

11. Contact

Pentru informații suplimentare cu privire la conținutul Politicii GDPR, vă rugăm să ne contactați în scris la adresa sediului social mai sus menţionata sau la adresa de poştă electronică: comenzi@jewelry.ro