Bijuterii la modă în 2023. Idei și inspirație pentru a fi în tendințe

Set elegant de bijuterii cu diamante si safire
Diamantele și safirele merg perfect în combinație cu aurul alb

Accesoriile sunt detaliile care adaugă un strop de strălucire unei ținute și sunt nelipsite din garderoba oricărei femei. Un inel din aur cu luciu nobil, o broșă cu design îndrăzneț sau un pandantiv delicat pot scoate din anonimat orice look, conferindu-i personalitate. Trendul la bijuterii în 2023 este mai mult decât ofertant. Sunt la modă piesele din aur galben, alături de cele din aur roz sau alb. Argintul revine în forță, în timp ce clasicele perle sau diamantele vor fi mereu în trend. Anul acesta se poartă broșele, cu cele mai creative modele, formele geometrice coexistă împreună cu modelele florale, iar combinațiile ingenioase de metale prețioase surprind prin ineditul lor.

Bijuterii la modă în 2023 pe care să le adaugi la colecția ta

Inel din aur alb cu diamante mici si safir in centru
Dacă iubești safirele, iată un model de inel din aur alb căruia nu-i vei rezista!

Dacă îți dorești să îți înnoiești colecția de bijuterii cu modele în tendințe, acum este momentul potrivit. Începutul de an vine însoțit de propuneri dintre cele mai interesante. Bijuteriile în trend anul acesta duc cu gândul, pe de-o parte, la prosperitate, iar pe de altă parte propun piese cu note fresh sau foarte feminine. Cum era de așteptat, bijuteriile clasice sunt și ele prezente. Acestea ne aduc aminte de frumusețea care nu se demodează niciodată. Accesoriile cu diamante, perlele – chiar și cele supradimensionate – vor impresiona și anul acesta. Broșele revin în forță, așa că e bine să nu lipsească din colecția ta. 

Broșele din aur sau din argint cu diverse modele

Brosa din aur roz in forma de paianjen, decorata cu perle si zirconiu
Broșele din aur roz cu perle si zirconiu și referințe din natură se numără printre bijuteriile la modă în 2023

La o ținută de seară sau la una smart casual, broșele sunt la fel de potrivite, ba chiar au fost integrate și în moda masculină. Ca să te asiguri că ești în tendințe, alege broșe din aur, argint sau combinație de metale, cu pietre colorate, cu simboluri vegetale sau animaliere, în tendințe anul acesta. Broșa din imagine reușește să alinieze clasicul tendințelor moderne, printr-o combinație inedită: aur roz, topaz, zirconiu și perlă albă. Cu un luciu nobil și cu o imagine sugestivă, această bijuterie reușește să scoată din anonimat orice ținută. 

Cercei cu forme geometrice

Cercei din argint placati cu aur, in forma de romb
Cerceii lungi, ca și cei cu forme geometrice sunt în trend anul acesta

Anul acesta se poartă cerceii care ies în evidență. Cerceii lungi – chiar și până la umeri – formele geometrice, modelele îndrăznețe alături de cele clasice și feminine sunt în tendințe în 2023. Ce părere ai despre un model precum cel din imagine, din argint placat cu aur? Forma elegantă îți va pune frumos în evidență conturul feței. 

Pandantive cu pietre semiprețioase

Pandantiv din aur galben cu zirconiu si Pomul vietii
Pandantivul din aur „Pomul vieții” este potrivit pentru orice moment al zilei

Modelele foarte versatile sunt și ele piese pe care trebuie să le ai în caseta de bijuterii. Le poți purta la diferite tipuri de ținute. Pandantivele cu pietre semiprețioase se poartă anul acesta și sunt extrem de practice. Poți alege pandantive din aur sau argint, cu zirconiu, chihlimbar sau email. Modelul de mai sus este o sugestie potrivită pentru o femeie cu personalitate romantică. Elegantul aur galben este combinat cu zirconiul într-un model extrem de sugestiv: Pomul vieții.  

Bijuterii clasice care vor fi mereu în tendințe

Bratara fixa din aur roz cu diamante si simbolul lunii
Bijuteriile clasice precum o brățară din aur roz reprezintă o investiție care rezistă generații la rând

Orice femeie trebuie să aibă în colecția ei de bijuterii câteva piese clasice. Avantajul acestora este că vor fi mereu în tendințe. Trendurile trec, deși după o vreme pot reveni, dar piesele clasice sunt mereu la modă. O investiție în bijuterii clasice este una foarte inspirată, pentru că te ajută să-ți accesorizezi ținutele pentru orice eveniment și pot fi purtate cu același succes și de generația următoare. 

Bijuteriile din aur sau din argint

Colier subtire din argint cu design minimalist
Colierele din argint sunt și anul acesta în topul preferințelor

În orice colț al lumii, dintotdeauna, aurul a fost considerat unul dintre metalele de top pentru realizarea bijuteriilor, preferat de femei și bărbați în egală măsură. Anul acesta, argintul revine în forță în tendințe, rivalizând aurul. Accesoriile de anul acesta sunt din aur – alb, galben sau roz – dar și din argint – în varianta simplă sau placat cu aur. Pe Jewelry.ro ai la dispoziție o gamă extrem de variată de bijuterii din aur și argint, precum și accesorii utile – spre exemplu, ceasuri din argint pentru femei și bărbați, dar și din aur. Alege modelele care îți evidențiază personalitatea și poartă-le cu încredere.

Bijuterii cu design minimalist

Bratara reglabila din argint cu design minimalist
O brățară din argint cu design minimalist conferă ținutelor pe care le accesorizează o eleganță rafinată

Ca să accesorizezi aproape orice ținută, de zi sau de seară, alege accesorii clasice, cu design minimalist. Între bijuteriile la modă în 2023 se regăsesc brățări, inele, cercei sau pandantive cu model minimalist. Dacă ești o persoană îndrăgostită de frumosul care nu se demodează niciodată, optează pentru bijuteriile cu design minimalist de pe Jewelry.ro. 

Bijuterii cu diamante

Inel din aur alb decorat cu diamante pe toata suprafata
Acest inel din aur și diamante este o alegere atemporală datorită acestor pietre prețioase

Marilyn Monroe spunea despre diamante, într-un cântec care a făcut istorie, că sunt „cele mai bune prietene ale unei femei”. Un inel din aur alb cu diamante precum cel din imagine este un accesoriu prețios, care îți conferă stil și îți pune în evidență feminitatea și eleganța. Combinația de aur roz și diamante este la fel de reușită, iar dacă vrei ceva mai îndrăzneț și neobișnuit îți sugerăm inelele din aur roz, cu diamante negre și smarald. În colecțiile noastre găsești bijuterii la modă în 2023 – inele din argint și aur cu pietre prețioase și semiprețioase, cu cristale Swarovski și diamante, precum și în multe alte combinații surprinzătoare. De la brățări, cercei și lanțuri la butoni, ace de cravată și piercing, în colecțiile noastre ai la dispoziție modele de bijuterii clasice, dar și moderne, potrivite pentru orice stil. 

Sursă foto copertă: Pixabay