Modele de cercei din aur perfecte pentru anul 2024. 4 modele care atrag toate privirile

Image Alt Text

Spre deosebire de alte bijuterii, cerceii au rolul de a sublinia trăsăturile faciale. Alegerea cerceilor acestora în funcție de fizionomie este un aspect important de care să ții cont, dar și tendințele sunt importante, dacă îți place să fii în pas cu moda. În acest articol îți vom spune care sunt cele mai populare modele de inele din aur în anul 2024 și cum să le integrezi în ținute.

Cele mai frumoase modele de cercei din aur pentru anul 2024

Indiferent de ocazia la care alegi să porți o pereche de cercei din aur, fii sigură că este întotdeauna o idee inspirată să optezi pentru acest tip de bijuterie. În colecțiile de anul acesta o să găsești modele care sunt un adevărat simbol al feminității, dar și al eleganței atemporale. Descoperă în continuare care sunt cele mai frumoase tipuri de cercei care au cucerit podiumurile de modă în 2024.

Cercei cu perle

Perlele conferă o notă clasică și rafinată oricărei ținute, iar cerceii ornați cu acest tip de pietre sunt mai populari ca niciodată. Sunt potriviți pentru orice ocazie, de la evenimente formale, unde pot fi purtați împreună cu o rochie deosebită, până în contexte casual. De exemplu, alege o pereche de jeans care îți vin impecabil, un tricou negru simplu și balerinii preferați, iar pentru a completa outfitul, poartă și o astfel de pereche de cercei.

Cercei din aur cu perla galbena si diamante
Un model deosebit de cercei cu perlă galbenă și diamante care vor scoate în evidență chiar și o ținută simplă

De asemenea, îți recomandăm să îți alegi o coafură care să evidențieze frumusețea cerceilor pe care îi porți.

Cu design floral sau inspirat de natură

Elementele inspirate din natură sunt din ce în ce mai populare atunci când vine vorba de designul bijuteriilor. Cerceii cu design floral sunt feminini și versatili. Poți să îi porți cu rochii maxi sau alături de o bluză vaporoasă. 

Cercei cu design floral ornati cu zirconiu
Acești cercei cu design floral ornați cu zirconiu sunt o alegere inspirată pentru orice ținută datorită designului subtil

Cercei creole

Cel mai probabil ai deja în colecția de bijuterii o astfel de pereche, deoarece revin adesea în tendințe. Este un model versatil, ce poate fi purtat cu ușurință zi de zi. Dacă vrei totuși alt produs, îți sugerăm să optezi pentru creole mici cu diamante.

Cercei din aur cu model geometric si diamante
Această pereche de cercei din aur cu diamante reamintește de tematica acestui an prin simplitate și cromatică

Cercei din aur lungi, tip statement

Designerii de bijuterii au inclus în colecția de anul acesta și cercei lungi, tip statement, potriviți pentru un look îndrăzneț. În funcție de preferințe, poți să îi porți cu niște piese vestimentare simple, ca să ai un aspect echilibrat sau să optezi pentru o ținută nonconformistă din toate punctele de vedere. De exemplu, poartă-i cu o geacă de piele și strânge-ți părul într-o coadă bine definită. 

Cercei din aur lungi cu model geometric
O pereche de cercei lungi precum aceasta se potrivește perfect cu un outfit all black, format din piese vestimentare interesante

Elemente distincte ale cerceilor din colecția Jewelry

Toate bijuteriile din colecția Jewelry sunt create cu gândul la perfecțiune. Bijutierii se concentrează asupra detaliilor astfel încât să realizeze modele care să se ridice la cele mai înalte standarde de frumusețe și eleganță.

Luciul nobil al cerceilor din aur pe care îi găsești la noi pe site este un element caracteristic, deoarece folosim aur de înaltă calitate. De aceea, produsele noastre trec testul timpului și te poți bucura de ele o perioadă lungă de timp.

De asemenea, fiecare aspect al designului este lucrat cu atenție, iar texturile și finisajele produsului final te vor încânta de câte ori privești bijuteria.

La noi pe site găsești, de asemenea, și o selecție largă de modele care nu se demodează niciodată.

De ce să porți cercei din aur și anul acesta

Cerceii din aur sunt accesorii clasice și rafinate, apreciați dintotdeauna de femeile din lumea întreagă. Pe lângă frumusețea incontestabilă a acestora, sunt și o investiție inteligentă, deoarece aurul nu își pierde valoarea. De asemenea, chiar dacă nu ți se potrivesc tendințele actuale, ai întotdeauna posibilitatea să alegi un alt tip de pereche, potrivit gusturilor tale. Alege acest metal prețios, deoarece, îngrijit corespunzător, nu se uzează precum altele.

În concluzie, modelele de cercei potrivite pentrul anul 2024 sunt cele care reamintesc de frumusețea naturii prin elemente specifice precum florile sau perlele, nuanțele calde specifice aurului și detalii geometrice simple. 

Sursa foto: Pexels