Ținute de Revelion cu pantaloni. Idei la modă și bijuteriile potrivite pentru această ocazie

Oameni care ciocnesc paharele si confetti aurii
Poți compune cu succes o ținută de Revelion cu pantaloni dacă alegi bijuteriile potrivite

Noaptea dintre ani se apropie cu pași repezi, iar alegerea ținutei perfecte este o decizie care devine din ce în ce mai presantă pe măsură ce se apropie evenimentul. Dacă încă nu ți-ai ales hainele pe care urmează să le porți de Revelion, citește în continuare ca să afli cum poți compune o ținută interesantă cu pantaloni și cum o poți accesoriza pentru a completa acest look.

Iată ce trebuie să porți ca să strălucești în noaptea dintre ani

Ținute de Revelion elegante cu pantaloni

Deși rochiile strălucitoare sunt o alegere clasică pentru Revelion, ținutele cu pantaloni pot fi la fel de elegante și au aspect mai inedit. Pentru un look rafinat, optează pentru pantaloni cu croială amplă dintr-un material fin precum mătasea. Alege unii negri, pe care să îi poți asocia ușor cu alte piese vestimentare. În partea de sus poți purta o bluză sau o cămașă cu nasturi tip bijuterie ori o bluză cu un element supradimensionat. Bluza poate să fie într-o nuanță festivă precum argintiu sau auriu, însă și roșul se potrivește de minune la această ocazie.

Pentru a accesoriza această ținută, alege bijuterii din metale prețioase, cu pietre precum diamante sau safire. Aceste alegeri pot transforma orice ținută cu pantaloni într-un outfit memorabil. Dacă alegi să porți o bluză care atrage atenția în partea de sus, evită colierele și optează pentru o pereche de cercei cu design simplu, dar de efect, precum cei de mai jos. Setul este disponibil în 3 variante: aur alb, aur roz și aur galben astfel încât să îți fie ușor să îi asortezi cu alegerile vestimentare.

Cercei si inel din aur alb cu diamante, purtati de o femeie
Cerceii din aur cu diamante sunt o alegere clasică și rafinată

Ținute relaxate de Revelion

Dacă locul în care urmează să sărbătorești noaptea dintre ani nu impune un dress code și atmosfera este una mai relaxată, îți poți compune o ținută mai casual. Alege o pereche de pantaloni palazzo într-o culoare festivă și asortează-i cu o bluză mai simplă, pentru a păstra un echilibru. Adaugă o curea sau un cordon subțire în talie pentru a-ți evidenția silueta, deoarece pantalonii palazzo dau senzația de volum în partea de jos. 

O altă variantă ar fi să optezi pentru piese vestimentare din catifea. Nu numai că nu vei renunța la confort, dar acest material are un aspect perfect pentru noaptea de Revelion. Alegerea unui set te scoate din orice impas stilistic, întrucât nu va fi necesar să găsești elemente complementare pentru top și pantaloni.

În ceea ce privește bijuteriile pentru o ținută relaxată de Revelion, ai două variante. Fie menții totul într-o notă cât mai casual și porți accesorii care nu ies foarte mult în evidență, fie alegi ceva care să întregească outfitul și să îi dea o notă glam. 

Pentru prima opțiune îți recomandăm bijuteriile subtile și delicate, precum cercei mici și simpli, purtați împreună cu un inel interesant, cum ar fi cele de mai jos.

Cercei rotunzi din aur alb cu diamante
O pereche de cercei simpli va pune în valoare chiar și o ținută mai casual, dar într-un mod discret
Inel din argint cu pietre de zirconiu si design minimalist
Poți purta și un inel din argint cu design minimalist pentru a adăuga un plus de strălucire și în zona mâinilor

Dacă totuși vrei să optezi pentru ceva mai nonconformist, care să aducă acel element de unicitate ținutei tale relaxate, îți recomandăm să porți un colier glam. Atenție totuși la linia decolteului, deoarece trebuie să ții cont și de aceasta atunci când porți bijuterii în zona gâtului. Pe site-ul nostru găsești o mulțime de coliere, însă ca sugestie, poți opta pentru acesta (sau ceva similar), atunci când porți outfituri relaxate cu pantaloni.

Colier rotund din aur alb cu diamante
Acest colier cu diamante aduce o notă de rafinament oricărei ținute

Ținute de Revelion cu blugi

Dacă atmosfera evenimentului sau preferințele tale indică o abordare mai casual sau nonconformistă pentru Revelion, blugii pot fi o alegere surprinzător de potrivită pentru o ținută festivă. Iată câteva idei pentru a-ți crea o apariție strălucitoare cu blugi.

Poți purta blugi în combinație cu un sacou cu paiete pentru un aspect festiv, deoarece vei obține un contrast interesant. Această alegere este, cu siguranță, una îndrăzneață și merită o accesorizare pe măsură. Poartă și un inel mai voluminos, precum cel de mai jos, pentru a întregi aspectul. Cu toate acestea, asigură-te că alegi inelul potrivit în funcție de proporțiile mâinilor tale.

Inel lat din argint incrustat cu pietre de zirconiu
Acest model este alegerea ideală pentru această abordare vestimentară

Mai poți opta și pentru blugi cu paiete sau aplicații strălucitoare. Desigur, va fi necesar să îi asociezi cu o bluză mai simplă pentru a menține echilibrul, iar accesoriile trebuie să fie și ele bine alese în acest caz. Având în vedere că partea de jos a ținutei va fi în centrul atenției, evită să porți coliere statement sau bijuterii foarte colorate. De asemenea, nici brățările voluminoase nu sunt tocmai indicate în acest caz, deoarece atrag atenția tot în partea de jos atunci când stai cu mâinile pe lângă corp. Cea mai sigură alegere constă într-o pereche de cercei delicați cu pietre discrete, precum aceștia.

Cercei din aur alb cu diamante solitaire purtati de o femeie
O pereche de cercei cu diamante solitaire este genul de bijuterie cu care nu poți da greș

Bijuteriile potrivite pentru ținutele cu pantaloni

Un look perfect în noaptea dintre ani presupune alegerea unor piese vestimentare care să-ți pună în valoare silueta, dar și a unor accesorii rafinate care întregesc ținuta. Indiferent dacă optezi pentru eleganță sau dacă preferi ceva mai relaxat, felul în care îți accesorizezi ținuta contează enorm. Bijuteriile din metale prețioase, ornate cu pietre, aduc strălucirea suplimentară de care are nevoie orice outfit pentru Revelion. Dacă nu știi ce să alegi, optează pentru ceva discret și versatil. Pe lângă opțiunile prezentate anterior, mai jos sunt câteva sugestii pentru un plus de inspirație.

Bratara din aur alb cu diamante stil tennis
O brățară tennis din aur alb este un accesoriu atemporal, pe care îl poți purta la orice eveniment
Colier simplu din argint la baza gatului
Dacă porți un outfit mai complex, menține simplitatea în ceea ce privește bijuteriile cu acest colier din argint
Pandantiv din aur alb cu safir si diamante purtat de o femeie
Un pandantiv din aur alb cu safir și diamante este o alegere prețioasă, pe care te poți baza în noaptea dintre ani

În concluzie, atunci când alegi o ținută pentru Revelion cu pantaloni, amintește-ți că detalii precum bijuteriile potrivite adaugă un farmec deosebit aspectului general. Nu uita să incluzi și alte accesorii esențiale, precum tocurile elegante și un clutch potrivit, care să completeze aspectul. Nu în ultimul rând, indiferent de alegerea făcută, este esențial să te simți bine și încrezătoare în această noapte specială.

Sursa foto: pexels

Tags: alegerea accesoriilor